cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 22°
33°

Els nacionalistes exigiran «moltes» explicacions de TVE sobre Higüey

El PSM demanarà explicacions a RTVE sobre la dil·latada retransmissió en directe de la inauguració de l'hospital d'Higüey, que comptà amb la presència del president Jaume Matas i de la consellera de Presidència, Rosa Estaràs.

Així, el representant nacionalista en el consell assessor de RTVE a les Balears, Maties Garcies, exigirà dimarts que se li expliquin totes les dades d'aquesta retransmissió, que tanta polsaguera política ha aixecat en els darrers dies.

El PSM també vol saber quins han estat els criteris informatius i periodístics que «han fet prendre la decisió de realitzar aquesta llarguíssima transmissió de tres hores».

A la vegada, el PSM vol conèixer la totalitat del cost de la transmissió, del personal traslladat i de la infraestructura tècnica que l'han feta possible. En aquest sentit, els nacionalistes intueixen que la despesa realitzada no justifica una inversió d'ajuda al tercer món.

La brega entre el Govern i el PSM per la retransmissió d'Higüey ja s'arrossega des de mitjans de setmana. Els nacionalistes no es torbaren a criticar al Govern pel desplegament d'Higüey, indicant que no es podien fer campanyes d'imatge amb actes de caritat. El Consolat va respondre de manera oficial negant haver fet qualsevol tipus d'inversió en la retranmissió des de la República Dominicana. Per tant, la qüestió ha quedat ara circumscrita als «criteris professionals» del centre regional de RTVE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.