cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El moll de ribera i la dàrsena de Cala Bona seran modernitzats pel Govern

Medi Ambient invertirà de 48 milions de pessetes per millorar el port

La Conselleria de Medi Ambient del Govern balear ha iniciat ja el projecte de licitació per dur a terme la construcció d'un moll de ribera, dragat i condicionament de l'esplanada contínua a la dàrsena interior del port de Cala Bona.

El Consell de Govern va aprovar el proppassat dia 13 de novembre l'anomenat projecte que actualment es troba en fase de licitació. L'entitat adjudicatària de les obres és la Conselleria de Medi Ambient, Ordenació del Territori i Litoral del Govern balear.

Està previst que l'obra compti amb un pressupost global aproximat als 29 milions de pessetes ja que el pressupost de licitació és, concretament, de 29.018.406 pessetes.

El terme d'execució previst per a les obres és de cinc mesos. Des de la mateixa Conselleria de Medi Ambient han informat que l'obra de Cala Bona està a punt de ser adjudicada i que l'objectiu és poder realitzar les obres en el termini que s'ha estipulat. D'aquesta manera, les obres podran estar concloses abans que comenci la temporada alta turística dels mesos d'estiu.

La Conselleria de Medi Ambient va invertir nou milions de pessetes l'any 1996 i 10 milions l'any 1998. Ara està previst que inverteixi aquests 29 milions de pessetes més per tal de millorar l'actual imatge del port de Cala Bona.

Una vegada concloses les obres de millora, que inclouen la reforma de les casetes dels pescadors, el Govern haurà invertit uns 48 milions de pessetes a millorar la imatge del port amb la construcció d'un nou moll de ribera a la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.