algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

El PSOE recorda al PP que donà llicències de taxis a familiars seus

L'ampliació de llicències de taxis que demanen els hotelers d'Alcúdia encén de bell nou la polèmica. L'agrupació socialista afirma ara que quan el taxista Ignasi Cànoves va ser regidor del PP, l'Ajuntament va donar una llicència a un cunyat seu. «Cosa que no es va produir en el cas del socialista Antoni Gelabert, perquè la llicencia li varen donar quan encara no era regidor», sentencià el mateix Gelabert.

Mentre, el portaveu socialista sortia afirmant que «un temps les coses es feien així, ara ja no s'hi fan». Antoni Alemany responia les acusacions que Cànoves va fer contra l'actual regidor del PSOE Antoni Gelabert. Cal recordar que Cànaves acusà els socialistes de fer favoritismes.

Pel que fa a l'adjudicació de llicències, cal comentar que els taxistes diuen que les que es donaran ja tenen amo. Aquesta afirmació du Alemany a recordar, després d'aclarir que no vol polititzar el tema, que qui va sol·licitar una llicència l'any 1994 va ser l'actual regidor de Policia del PP, Guillem Buades, i també el seu fill. Si més no, Alemany va constatar que «quan Buades feia campanya electoral va prometre als taxistes que no ampliaria les llicències».

Ara, la polèmica ressorgeix. Els hotelers demanen a l'Ajuntament que augmenti el nombre de llicències, per pal·liar així el dèficit del servei públic. Els PSOE ha presentat una moció davant l'Ajuntament que, suposadament, es resoldrà en el proper ple de dia 21 d'aquest mes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.