muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Antich s'entrevista amb Borrell i obté el seu màxim suport per a la campanya

El candidat estatal farà un míting i diversos actes a les Illes els 22 i 23 de gener

El candidat socialista a la presidència del Govern estatal, Josep Borrell, es va comprometre ahir a donar el màxim suport a les candidatures de Francesc Antich i d'Antoni Roig a la presidència del Govern balear i la batlia de Palma respectivament, després de la reunió que tots tres mantingueren ahir a Madrid.

Aquest recolzament es concretarà en una primera visita de Borrell a les Balears els propers dies 22 i 23 de gener per participar en un míting i diferents actes emmarcats en la campanya preelectoral dels socialistes balears per als comicis municipals i autonòmics que s'han de celebrar el 13 de juny.

Segons explicà Antich, la trobada d'ahir va servir per posar al corrent Josep Borrell de la situació de les Balears i les expectatives creades davant un possible govern de forces progressistes.

En tot cas, tant Antich com Roig confien poder comptar amb el suport del líder estatal per aconseguir «enderrocar» els populars tant al Govern de la comunitat com al de l'Ajuntament de Palma.

En aquest sentit, es posà de relleu la «intenció que hi hagi un contacte permanent entre els candidats» i poder sumar totes les energies disponibles de cara a l'obtenció d'uns bons resultats en les eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.