algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

Escarrer preveu que les accions de Sol Melià pujaran més del 30 per cent

El president de l'empresa mallorquina calmà els accionistes de la filial MIA

R. GALLEGO Palma.
El president del consell d'administració del grup Sol-Melià, Gabriel Escarrer preveu un augment del 32'5 per cent en el valor de les accions de la companyia en el termini dels propers 18 mesos, just després de la suspensió de cotitzacions de Sol-Melià fins demà dilluns.

L'empresari mallorquí volgué deixar patent en el dia d'ahir la seva absoluta confiança envers les perspectives de negoci i els bons resultats econòmics que esperen a la seva empresa, que «continuarà expandint-se».

Escarrer tranquil·litzà així els accionistes de la companyia després de la decisió presa per la Comissió nacional dels Mercats de Valors de la suspensió cautelar.

Aquesta fou la mesura que es va acordar després de l'anunci aparescut a la premsa local i estatal, que oferia de manera anònima als accionistes de Sol Meliá i a la filial Melià Inversions Americanes (MIA) comprar les seves participacions pel 65 per cent del seu valor.

Per als directius de la cadena hotelera, que presentà una Oferta Pública d'Adquisició (OPA) sobre el 17'43 per cent de MIA per fer-se així amb el cent per cent del seu capital, l'anunci «és un parany i un atemptat contra la imatge del grup, a més de cercar l'objectiu d'enganar els nostres accionistes».

Contundent  

La resposta de Sol Melià i del seu president a l'oferta anònima de compra d'accions a la baixa no ha pogut ser més contundet. La cadena ha contestat posant sobre la taula tota la seva solvència i el seu prestigi tant dins l'Estat espanyol com arreu del món. Per tant, tot apunta que aquesta reacció aconseguirà els efectes més positius per a la companyia mallorquina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.