cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

El PSM denuncia el tancament indefinit de la biblioteca de Crist Rei

Els joves del PSM han expressat la seva indignació contra la política cultural que practica l'Ajuntament d'Inca i han criticat de manera especial el fet que s'hagi tancat la biblioteca municipal de Crist Rei durant els darrers deu dies sense donar cap explicació als usuaris.

Segons ha esbrinat Diari de Balears, el funcionari que se n'ocupava ha agafat vacances, però l'Ajuntament no ha cercat cap solució per poder continuar obrint la biblioteca.

Els joves del PSM estan duent a terme una campanya a favor de la millora del servei de biblioteques municipals, en què en reivindiquen l'obertura d'una al claustre de Sant Domingo amb una correcta dotació de mitjans.

El portaveu dels joves nacionalistes, Andreu Caballero considera que és «incomprensible que la resposta de l'Ajuntament a la nostra campanya sigui tancar la biblioteca de Crist Rei».

Caballero creu que «davant aquesta situació l'Ajuntament el primer que hauria de fer és contractar el personal necessari per poder garantir la continuïtat del servei i ampliar també l'horari actual».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.