algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Les obres de l'autopista de la Universitat no començaran fins passades les eleccions

Verger es compromet a estudiar la proposta de la Plataforma antidesdoblament

El conseller de Foment, Joan Verger, anuncià ahir als components de la Plataforma Universitària que no farà res fins després de les eleccions. La polèmica nascuda de l'aprovació del Pla de carreteres per part del Govern, que preveu la construcció d'autopistes i noves vies distribuïdes per tot el territori illenc, ha estat una de les més debatudes en els darrers mesos a causa de la sensibilitat social per aquest tema i per la intransigència del Govern sobre això.

Però fins i tot un tema tan calent com aquest s'arrufa davant els interessos electoralistes. Se suposa, per exemple, que l'autopista de la Universitat és un projecte urgent, però no obstant això Verger digué a la Plataforma universitària que s'oposa al projecte que les obres no començaran ni es farà cap actuació fins després de les eleccions. I això, repetim, que aquest projecte està catalogat com a «urgent».

En qualsevol cas, la Plataforma ha valorat molt positivament aquest ajornament, fins al punt que ha suspès la manifestació prevista per al dia 1 de desembre, que havia de consistir en una marxa a peu des de Palma al campus de la UIB. Una satisfacció provocada pel compromís adquirit per Verger d'estudiar la proposta d'aquesta Plataforma abans de començar les obres del projecte definitiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.