cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Cals trenca l'acord amb el PSOE per governar fins al final de legislatura

Coloms acusa l'equip de govern de no voler protegir els espais naturals

Els dos regidors del grup municipal de Coloms a la Sala (Cals) abandonaren la sessió plenària celebrada ahir migdia donant per trencat l'acord signat fa prop d'un mes amb l'equip de govern del PSOE. Com es recordarà, per aquest acord es pretenia garantir la governabilitat del municipi fins al final de legislatura.

El motiu de la ruptura, segons exposà el portaveu de Cals, Sebastià Cerdà, és que «l'acord signat amb el PSOE recollia que els tràmits per protegir de forma integral els espais naturals del terme començarien dins la primera quinzena de novembre i encara no s'ha fet res. Per això, consideram trencades totes les negociacions i, a partir d'ara, votarem en contra de tot fins al final de legislatura».

Abans d'abandonar la sala, el portaveu de Cals també envestí contra el batle criticant que «els del PSOE seguiu els mateixos criteris que el PP; no heu mogut res per protegir els espais naturals. Vos donàrem l'oportunitat de pactar amb nosaltres i no ho heu volgut».

Després que els dos regidors abandonassin la sala de plens, el PSOE i CB, gràcies a l'absència de tres regidors del PP, pogueren aprovar la construcció de la nova biblioteca municipal a l'edifici del Gurugú.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.