algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

La Sala reduirà les taxes de fems amb un 15% per fomentar el reciclatge

L'Ajuntament de Vilafranca ha establert un pla de subvencions en matèria de reciclatge amb l'objectiu de donar suport a aquelles empreses que intenten generar el menys possible de fems i recuperar els materials.

La darrera sessió plenària va acordar per unanimitat donar suport al reciclatge i a la reducció d'envasos per millorar la qualitat del medi ambient. Fomentar l'actitud de produir només el fems necessari.

Els beneficiaris seran tots aquests locals, bars, i comerços del poble que tenguin una sobredespesa de la contribució de fems respecte dels habitatges particulars. Per això es rebaixarà un 15 per cent del valor del rebut sobre les taxes de fems que oscil·len entre les 40 i 70 mil pessetes.

Per accedir a aquestes subvencions s'haurà de presentar el rebut de contribució de fems. També serà requisit haver col·laborat en la recollida selectiva. En cas de no haver-hi un informe negatiu a l'Ajuntament no es podrà tenir accés a la subvenció.

El termini per poder demanar aquest ajut serà fins el 31 de desembre d'aquest any. El batle, Joan Bauçà (PSM), va iniciar una campanya de reciclatge a domicili el passat estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.