cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Breus

• Palma

Recol·lecta Santiago Alcántara, conegut com «el hombre de la calderilla» ha començat una recol·lecta de doblers per entregar a les víctimes de l'huracà Mitch. Totes aquelles persones que vulguin realitzar alguna donació es poden dirigir al quarter de la Guàrdia Civil de Palma, on Santiago resideix. DdB.

Estafa Un alemany de 38 anys, Fred S., ha estat detingut per agents del Cos Nacional de Policia acusat de cobrar un gir postal falsificat per valor de 53.964 pessetes. El sospitós es dirigí a l'oficina de Correus per cobrar un gir legítim però també entregà el que havia estat manipulat. El funcionari li entregà els doblers però després de realitzar unes comprovacions esbrinà que el segon gir era fals, per la qual cosa avisà la Policia. Efectius de la comissaria de la Platja de Palma detingueren el sospitós en un hotel. J.J.R.

Robatori Un individu de 34 anys identificat com Boulend B. ha estat detingut per agents del Cos Nacional de Policia de l'aeroport de Palma després que hagués sostret una bossa de mà a una turista alemanya. El sospitós actuà amb un company, el qual despistà la víctima perquè no percebés que li robaven la bossa de mà. Un grup de turistes va interceptar el suposat delinqüent. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.