cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

La Sala imposa sancions de trànsit després de 12 anys de permissivitat

Ahir es va iniciar un major control policíac per multar les infraccions

L'Ajuntament de Porreres va iniciar ahir un major control circulatori amb la finalitat d'imposar sancions a tots aquells conductors que cometin infraccions de trànsit.

Aquesta mesura s'ha imposat després de dotze anys de total permissivitat, fet que ha suposat un descontrol dins el centre de la població amb les consegüents queixes per part dels veïns.

Durant la setmana passada, l'Ajuntament de Porreres va repartir a cada domicili un ban en el qual expressa que «davant les innumerables queixes rebudes en aquest Ajuntament en relació al comportament negligent i temerari dels vehicles que circulen pels nostres carrers, l'Ajuntament prendrà les mesures necessàries per sancionar les infraccions comeses que es duran a terme per la Policia Local i la Guàrdia Civil i es tramitaran per la Prefectura Provincial de Trànsit a partir del dia 1 de novembre de 1998. Per la qual cosa l'Ajuntament de Porreres demana la vostra col·laboració».

El ban està signat pel batle en funcions, Gabriel Barceló Garí. Aquest ha declarat que «fa dotze anys l'Ajuntament va decidir ser un poc més vulnerable i consentir algunes petites infraccions pensant en la bona actuació per part dels conductors però ha resultat que passats aquests anys la situació s'ha fet insostenible».

Barceló va explicar que «els veïns s'han queixat de certs col·lectius del poble, sobretot al·lots joves que circulen amb motocicleta amb el tub d'escapament foradat, fet que provoca molt de renou, que estan conduint de forma temerària dins el centre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.