muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

Un jove denuncia haver estat apallissat pel porter d'una discoteca de Gomila

Un jove de 26 anys anomenat Antonio Suárez ha denunciat un porter d'un local nocturn situat per la zona de la plaça Gomila per una brutal pallissa que va rebre diumenge passat al matí. Segons la víctima, l'acusat el va atacar per haver entrat en els escusats reservats al personal de l'establiment en lloc dels indicats per als clients.

Antonio explica que el fet es va produir devers les onze i mitja del matí del diumenge, durant l'after-hour que es realitza cada cap de setmana en el local. El jove va dirigir-se cap als banys i va entrar en els de les oficines. Quan es trobava a l'interior, «vaig notar un fort cop en el clatell que em va fer caure al terra», assegura Antoni. Segons ell mateix denuncia, «llavors em va agafar pels cabells i em va arrossegar per tota la discoteca i després va dur-me fins a l'exterior».

L'agressió no va acabar aquí perquè «va continuar pegant-me potades fins que em va deixar inconscient». El suposat agressor va abandonar-lo en el carrer i quan Antoni es va despertar es va dirigir cap a una cabina des d'on telefonà al 112. Una patrulla de la Policia Local acudí al lloc dels fets i la víctima fou traslladada fins al Pac de Son Pizà. Antoni diu que «vaig plorar d'impotència en veure que no podia fer res».

Un facultatiu va determinar que el ferit patia lesions de caràcter greu i per aquest motiu es va decidir el seu ingrés a l'hospital de Son Dureta. Antoni pateix fractura de mandíbula, així com fissures, contusions i hematomes per tot el cos. El proper divendres serà operat de la boca. El ferit pretén continuar amb la lluita fins que es resolgui el seu cas. Segons explica el mateix Antoni «l'home que em va atacar ja ha estat denunciat en diverses ocasions per accions semblants i actes similars a aquest passen amb massa freqüència». De fet, el jove ja ha presentat una denúncia davant la Policia Local de Palma i el sospitós, que segons la víctima és especialista en boxa, ha estat citat a declarar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.