cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

El PSM denuncia la construcció d'un minicamp de golf il·legal a Son Xona

El batle ha encarregat a l'aparellador municipal que inspeccioni la zona

El portaveu del grup municipal PSM de Capdepera, Felip Esteva ha denunciat a aquest diari que a la possessió de son Xona, «s'hi construeix un minicamp de golf de tres forats que estam segurs que és il·legal, ja que dins l'Ajuntament no ha entrat cap sol·licitud de permís d'obres per dur a terme el moviment de terres que es fa actualment».

Esteva ja va fer constar a la sessió plenària realitzada el propassat 4 d'agost que «hi ha un pou que suposadament afecta el nivell freàtic de la zona i també de la construcció d'un possible camp de golf a Son Xona».

El PSM ha presentat una denúncia per escrit a l'Ajuntament de Capdepera en què explica que «es cosntrueix un camp de golf de tres forats i que hi ha tres pous que possiblement són els causants de l'espectacular baixada del nivell freàtic i de les protestes dels veïns».

Esteva apunta que «malgrat que aquest equip de govern (UCAP-PP) vegi amb bons ulls la construcció de nous camps de golf dins el nostre municipi, això no eximeix dels preceptes legals que han de complimentar per a la construcció d'una instal·lació esportiva d'aquesta mena així com del consum d'aigua autoritzat». El PSM incideix en «la nova picaresca que s'imposa entorn als camps de golf. Ara, la pràctica és construir petits camps de golf dins finques privades per ús suposadement personal, i sempre es dóna la casualitat que aquests minicamps de golf estan relacionats amb habitatges suposadament privats. Però tots sabem que l'ús que se'n fa de les instal·lacions i de les cases tal vegada sigui privat però dubtam que sigui gratuït». Ahir es va acordar dins la comissió de govern que «es denunciarà davant la Junta d'aigües la construcció dels pous i l'aparellador municipal investigarà el tipus d'obres que es fan a la zona», explicà el batle, Joan Pascual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.