cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
27°

Infermeria i Medicina, les carreres més demandades per les empreses en 2020 a les Balears

184549

Infermeria i Medicina han estat el 2020 les carreres més demandades per les empreses a les Balears, segons es desprèn del darrer 'Informe sobre titulacions amb més sortides professionals', elaborat pel portal Infoempleo i la consultora Spring Professional.

En concret, la carrera d'Infermeria s'ha posat com la carrera més sol·licitada per les empreses a les Balears el 2020, ja que el 9,6% d'ofertes de feina que requereixen estudis universitaris al·ludeix a aquesta titulació.

La demanda d'Infermeria ha augmentat 5,7 punts percentuals en el darrer any, convertint-se en la titulació que més ha millorat la seva presència en el rànquing juntament amb Medicina.

Així, Medicina s'ha col·locat com la segona carrera més demandada l'any passat, amb un 8,6% de les ofertes, el que ha suposat un augment de 5,7 punts percentuals.

El tercer lloc del rànquing de les carreres més demandes per les empreses a les Balears el 2020 l'ha ocupat Administració i Direcció d'Empreses (ADE), que era la titulació més demandada el 2019, amb un 6,6% i el major descens interanual, en caure la seva demanda 2,5 punts percentuals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris