cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
24°

El Consell de Mallorca dedica 145.000 euros a projectes de dinamització sociocultural

El Consell de Mallorca ha obert la convocatòria d'ajudes per un import de 145.000 euros de projectes de dinamització sociocultural duits a terme, de forma presencial o telemàtica, adreçada a associacions, federacions d'associacions, fundacions, cooperatives i altres entitats, sense ànim de lucre.

L'objectiu és que aquestes entitats puguin desenvolupar diferents projectes relacionats amb l'oci, temps lliure, salut, cultura i desenvolupament comunitari.

«En aquests moments és important generar vida comunitària i socialitzar els espais garantint la participació de la ciutadania i valorant aquesta acció sociocultural com a element integrador i imprescindible per a la gestió de la diversitat», ha assenyalat la consellera de Presidència, Teresa Suárez.

Suárez ha explicat que els projectes que es desenvoluparan permetran reforçar el teixit social del barri o del poble, i també pretenen impulsar la integració sociocultural dels col·lectius amb necessitats especials i afavorir la interculturalitat.

En aquest sentit, la directora insular de promoció sociocultural, Carol Abad ha assegurat que «l'objectiu comú és contribuir a transformar la comunitat des de la cohesió social». Abad ha remarcat l'especial importància que té el fet d'integrar a dins els projectes les perspectives d'intergeneracionalitat, interculturalitat, interdisciplinari i metodologia participativa.

Els projectes que es poden acollir a les subvencions van des de l'1 d'octubre del 2020 fins al 30 de setembre del 2021, és a dir, es poden presentar projectes ja finalitzats i que es duran a terme fins al mes de setembre d'enguany. Les activitats es realitzaran tenint en compte la situació sociosanitària del moment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris