cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
28°

MÉS-Estimam Palma presenta el llibre 'Pactes verds en temps de pandèmies. El futur es disputa ara', d’Alfons Pérez

MÉS-Estimam Palma ha presentat aquest dijous horabaixa el llibre 'Pactes verds en temps de pandèmies. El futur es disputa ara', d'Alfons Pérez. L'acte s'ha realitzat al pati de Can Alcover amb la presència de l'autor, de la portaveu de la formació ecosobiranista, Neus Truyol, i de l'activista ecofeminista i coordinadora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Ruth Escribano.

Durant l'acte de presentació, la portaveu de la formació ecosobiranista, Neus Truyol, ha explicat que «des de MÉS-Estimam Palma treballam en xarxa amb les organitzacions socials més transformadores per tal de continuar fent feina en la transició ecosocial des de l'ecologisme polític i l'ecofeminisme». En aquest sentit, Truyol ha volgut destacar algunes de les iniciatives ecosocials impulsades els darrers 6 anys per MÉS-Estimam Palma a l'Ajuntament de Palma, «moltes d'elles reclamades pels moviments socials, a qui hem de reconèixer i agrair la gran tasca que desenvolupen», ha assegurat la portaveu.

En el llibre, l'autor realitza una lectura crítica dels Green New Deal i del moment històric de les transicions verdes post-pandèmia. Alfons Pérez és enginyer i màster en sostenibilitat. Fa més de 10 anys que és membre de l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) en qualitat d'investigador activista. Alhora és professor associat de la Universitat Politècnica de Catalunya. El focus del seu treball és l'anàlisi crítica de la relació entre energia, clima i finances, i els seus impactes derivats. Ha publicat estudis com 'Obrint la caixa negra de la UE, metabolisme energètic, dependències i geopolítica', 'Extractivisme i financerització' o 'La trampa global del gas', entre altres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris