algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

Comença el termini de preinscripció als cursos de les Escoles Oficials d’Idiomes de les Balears

A partir d’aquest dimecres els interessats en cursar el proper curs 2021-2022 estudis d’idiomes a les EOI de les Illes Balears poden sol·licitar una plaça fins al proper 16 de juny. La preinscripció inclou tots els cursos i nivells dels 9 idiomes que s’imparteixen: alemany, anglès, català, espanyol, francès, italià, rus i xinès. I tots els nivells que van des del Bàsic 1 als més avançats i fins el C2.

Entre les novetats per al proper curs, es troba la incorporació de japonès a l’EOI de Palma amb la creació del Departament de Llengües d’Àsia oriental, que estaria format per l’idioma xinès, implantat el curs 2010-2011, i per el de japonès d’immediata incorporació.

Així com l’ampliació de l’oferta formativa a l’extensió de l’Escola Oficial d’idiomes de Formentera, amb la implantació del català i d’un nivell més d’italià, el B2.2. Respecte als nivells de la nova oferta de català, es concretaran després del període de preinscripció, que comença el proper 2 de juny. A la preinscripció sortiran des del nivell bàsic A2 fins als intermedis, B1 i B2. La implantació serà progressiva sempre que es compti amb un número mínim de matriculats.

El termini de sol·licituds romandrà obert fins el proper 16 de juny

Els requisits d’accés a qualcun d’aquests cursos passen per sol·licitar una plaça via telemàtica, al termini que comença aquest dimecres i que roman obert fins el proper 16 de juny, fer una prova d’anivellació de l’idioma que es vol cursar o presentar el títol acreditatiu i en el cas de ser ja alumne del centre, presentar el certificat del curs anterior.

Cal destacar que la preinscripció es farà telemàticament al web del EOI que correspongui a cada alumne. Respecte a les proves d’anivellació a excepció de la prova d’anglès que es fa telemàticament, la resta es faran el proper 18 de juny a cada centre.

En total la xarxa d’escoles oficials d’idiomes (EOI) les Illes Balears compta amb 11 punts on cursar estudis d’idiomes. 6 a Mallorca (Calvià, Inca, Manacor i Palma) més l’ampliació d’Alcúdia, 2 a Menorca (Ciutadella i Maó) i 2 a Eivissa (Vila), més les ampliacions de Sant Antoni de Portmany i Formentera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris