cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
24°

L'espectacle 'No s'apaguen les estreles' de Xavi Sarrià innova amb el format

El Teatre Xesc Forteza acollirà el pròxim 4 de juny (20.30 hores) el nou concert documental de Xavi Sarrià, No s'apaguen les estreles. L'espectacle és un «alè de coratge i autoestima per afrontar el moment actual».

Aquest projecte va néixer arran de la cançó No s'apaguen les estreles, que va ser la banda sonora de la pel·lícula La mort de Guillem, i en pocs mesos ja suma més de 700.000 reproduccions a les plataformes digitals. La cançó va més enllà de la mort de Guillem, és un viatge als orígens populars del nostre poble per reivindicar que existeix una cadena inesgotable de savieses i residències.

L'espectacle serà en un nou format, adaptat per a fer front als dies de crisi que vivim. Els audiovisuals que es projectaran durant l'espectacle formen part del documental, dirigit per Xavi Sarrià amb guió de David Segarra, realització de Víctor Serna i música original de Míriam Encinas. Les imatges es projectaran en una pantalla pròpia i interactuaran durant el concert acompanyant la banda de Xavi Sarrià, com un músic més. Són imatges espectaculars dels paisatges del nostre país, de la cultura popular, de les nostres arrels.

Per la seva banda, el concert s'endinsarà en el repertori més emotiu de Sarrià, elaborat durant més de dues dècades, en solitari i al capdavant d'Obrint Pas. Seran cançons en format íntim i proper, vestides amb sonoritats i instrumentalització tradicional.

Es tracta d'un nou concepte transmèdia que inclou audiovisuals de manera que les cançons i les històries conflueixen per a emocionar-nos i omplir-nos de coratge i esperança.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris