cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
28°

Ja es poden sol·licitar els bons del Consell per a estades turístiques i activitats de temps lliure a Mallorca

184319

El Consell, a través de la Fundació Mallorca Turisme, ha posat en marxa aquest dimarts la tercera edició del 'Gaudeix l’illa', que repartirà 10.000 bons per a gaudir d’estades en hotels i en altres allotjaments turístics i 5.000 per a participar d’activitats de temps lliure arreu de Mallorca.

Els bons, que són per a dues persones en tots els casos, es poden sol·licitar fins al 10 de juny a www.gaudeix.fundaciomallorcaturisme.net. En cas que hi hagi més sol·licituds que bons, s’adjudicaran per sorteig.

Els bons per a estades turístiques consisteixen en dues nits en un establiment turístic, al qual la persona beneficiada ha d’abonar únicament 50 euros, més la quantia de l’impost de turisme sostenible corresponent a les dues persones que hi pernoctaran. Per la seva part, la Fundació Mallorca Turisme subvenciona els 200 euros restants de cada estada.

Hi ha dos tipus d’establiment disponibles, repartits per totes les comarques de l’illa: els allotjaments de més de 50 habitacions, que oferiran estades de mitja pensió; i els hotels, agroturismes, hotels rurals i turismes d’interior de menys de 50 habitacions que oferiran allotjament i berenar.

Com a novetat, aquesta edició del 'Gaudeix l’illa' ofereix també 5.000 bons per a gaudir d’activitats de temps lliure. Així, la persona beneficiada podrà bescanviar el bo a les agències de viatge adherides per activitats per a dues persones: excursions, visites o rutes per llocs emblemàtics, activitats esportives amb monitors, entrades a parcs aquàtics, visites a cellers o finques amb tast de producte de Mallorca, passejos per mar… Les activitats estan valorades en 100 euros, que la Fundació cobreix íntegrament.

Els objectius d’aquesta iniciativa són dinamitzar el sector turístic i reactivar els negocis locals relacionats amb activitats d’oci i de turisme actiu. A més, contribuirà a donar a conèixer el turisme interior entre la ciutadania mallorquina. El pressupost d’aquest programa és de 2,5 milions: 2 milions per subvencionar les estades turístiques (10.000 valorades en 200 euros) i 500.000 euros per subvencionar les activitats de temps lliure oferides per les agències de viatge (5.000 valorades en 100 euros).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris