cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
18°

Les Jornades d’Estudis Sonors es podran seguir en línia del 18 de desembre al 30 de gener

178613
LLopez

La Direcció Insular de Patrimoni impulsa unes Jornades d’Estudis Sonors que tendran lloc entre el 18 de desembre a el 30 de gener. Totes les activitats es faran en línia i algunes es podran seguir presencialment, amb totes les mesures de seguretat necessàries amb motiu de la pandèmia.

Les Jornades estan coordinades per Bàrbara Duran i Txema González, i les inscripcions poden fer-se sense límit de data a patrimonisonor@gmail.com i al telèfon 971219818.

Els especialistes convidats són Manel Delgado, Gabriel Bibiloni i Magdalena Gelabert, que parlaran de fonètica mallorquina; B. Duran de mapes sonors personals i Íñigo Sánchez Fuarros, de la Universitat de Lisboa de turistificació sonora. Altre sessions seran d’Ecologia sonora -I. Sartori-, enregistraments de camp -Txema González-; Sàhara Soundscapes -Jara Luque- i Disseny sonor -Pere Amengual. També tendran lloc tallers de construcció de micròfons i la presentació dels arxius del So i de la Imatge i Casa Planas, a més del llibre 'El ball de sala a Mallorca', de R. Codina i B. Duran. La cloenda serà un concert a l’orgue històric de Santanyí, a càrrec de F. Suau i B. Duran.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris