algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
28°

L'STEI edita un recull de propostes didàctiques per treballar contra la violència masclista

L'STEI Intersindical ha editat unes Propostes Didàctiques per a treballar les violències masclistes en els centres educatius en el marc del 25N.

Segons han informat, són activitats dirigides des de 0 a 3 anys fins a persones adultes i en diferents llengües. També han afegit un recull de recursos com llibres, pel·lícules, música, etc que serveixen d’eina per treballar la coeducació dins l’aula.

I finalment, es fa referència al llistat dels feminicidis ocorreguts durant el 2020, segons dades de feminicidio.net, a data 3 de novembre. A hores d’ara aquesta xifra ha augmentat, «perquè per a aconseguir eradicar el terrorisme masclista és necessari un canvi de mentalitat i un canvi estructural de la societat, educar a les nines i als nins com a iguals, com a persones independents i sense transmetre estereotips sexistes que el que fan és perpetuar rols de superioritat en uns i de sotmetiment en unes altres».

«No només el virus mata»

«Enguany, no només ens estam enfrontant a un virus letal que ens arrabassa familiars i éssers estimats, sinó que assistim a un doble virus: un sanitari, el coronavirus, i un altre social, la violència de gènere», han apuntat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris