cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
11°

Els usuaris de l'hospital de Son Llàtzer podran tenir accés a informació pràctica per mitjà de codis QR

Els usuaris de Son Llàtzer podran tenir accés a informació pràctica per mitjà de codis QR.

CAIB

L'Hospital Universitari Son Llàtzer posa a la disposició dels usuaris i acompanyants informació pràctica per mitjà de la utilització de codis QR (codi de resposta ràpida mitjançant la descàrrega documental immediata, segura i actualitzada).

Segons ha explicat el Govern aquest dissabte, aquest projecte permet que els pacients i acompanyants que disposin de mòbil intel·ligent o tauleta amb connexió a internet puguin accedir a documents útils relacionats amb les visites i els acompanyaments de pacients ingressats.

Aquests codis estan instal·lats en totes les habitacions i en les recepcions de l'hospital per facilitar-ne ús. Gràcies a les càmeres que duen aquests dispositius, aquest codi pot llegir-se i, immediatament, s'obrirà una web APP que mostra tota la informació.

Segons han explicat, la utilització d'aquest sistema per part del centre hospitalari consisteix a aplicar les tecnologies de la informació i comunicació sanitàries per optimitzar les cures, augmentar els nivells de seguretat en l'atenció al pacient i millorar la satisfacció d'usuaris i professionals. D'aquesta manera s'evita el format paper que s'emprava fins ara. La informació serà revisada i actualitzada de manera contínua pel personal del centre.

Actualment s'està treballant per aplicar aquest sistema en altres àrees de l'hospital i en el seu ús per part dels professionals perquè puguin accedir a la informació d'alguns procediments i protocols del centre sanitari.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris