cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
10°

L'STEI denuncia que el primer tràmit urgent «no s'ha iniciat a l'hora prevista i funcionava amb errades»

L'STEI Intersindical ha denunciat aquest divendres que el primer tràmit urgent no s'ha pogut resoldre amb normalitat arran de problemes informàtics. Segons han explicat des del sindicat, «no s'ha iniciat a l'hora prevista i funcionava amb errades».

Concretament, el tràmit s'hauria iniciat dues hores més tard de l'hora que s'havia de dur a terme. «I això que només disposaven de menys de vint-i-quatre hores per poder enllestir-lo».

«Aquest fet s’agreuja especialment pel fet que aquest tràmit no s’adjudica per ordre de puntuació sinó d’estricta d’arribada. I un tràmit que estipula que l’ordre és fonamental (o sigui, el primer que arriba és qui es queda la plaça), és imprescindible que funcioni amb absoluta precisió», han assenyalat.

«No entenem ni ens agrada que una plaça s’adjudiqui al que fa mes via a finalitzar un tràmit telemàtic. Ni ho veiem lògic ni ho consideram tolerable. Exigim que els primers que han de poder triar plaça han de ser els admesos a la llista d’interins d’enguany que així ho sol·licitin, només en segon lloc, els exclosos de la llista per alguna raó i, en darrer terme, la gent que no és a llistes», expliquen des de l'STEI.

Així mateix, han afegit que volen que tots els processos de selecció de professors interins garanteixin el «màxim de transparència». «De quina manera l’Administració garantirà que s’ha complert estrictament l’ordre d’arribada a l’hora d’adjudicar les places?», es demanen.

És per això que l’STEI Intersindical ha sol·licitat una Mesa Sectorial Extraordinària perquè la Conselleria expliqui què pot haver ocorregut i, en qualsevol cas, han alertar que no descarten emprendre les mesures legals adequades davant el fet succeït aquest passat dijous.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vaja, vaja!, fa devers d'un mes

O sigui, si no ho entenc malament, que la feina de professor s'adjudica preferentment a qui més corre. Quines coses!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris