muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín:
12°

Save The Med llança un projecte a favor de la conservació de les rajades a les aigües de les Balears

La fundació Save The Med ha llançat el projecte Mantatop amb l'objectiu d'estudiar la biologia de les mantes a aigües de les Balears i definir com conservar aquests animals, considerats en perill d'extinció a la Mediterrània per la Unió Internacional per la Conservació de la Naturalesa (UICN).

Segons ha explicat l'entitat en un comunicat, a la Mediterrània existeix poca informació sobre la seva biologia i ecologia, però gràcies a les tècniques de seguiment per telemetria i l'increment en la capacitat d'observacions, s'està treballant per poder completar aquesta informació.

D'acord amb Save The Med, la mar Balear representa una àrea òptima per la seva investigació, pel que ha llançat aquest projecte que permetrà profunditzar en l'estudi de l'espècie.

Els objectius fonamentals són examinar els patrons de migració i moviments de l'espècie, recol·lectar mostres d'ADN, documentar el seu comportament reproductiu i elaborar mapes de risc. Es tracta d'una informació que serà clau pel disseny d'una estratègia de conservació per les mantes a la Mediterrània.

Així, Mantatop cerca l'obtenció d'un banc d'imatges, en format de fotografia o vídeo, per difondre la majestuositat d'aquests animals i ajudar a sensibilitzar a la població sobre la importància de conservar el patrimoni natural.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per capfiquer recuifems, fa 5 mesos

Inclou ses milanes? Que són similars a mantes, però no rajades.
O serveixen observacions accidentals? Se'ls podem comentar amb nick i psw, i bústia pes cas, sense deixar email o dades personals?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris