algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

Agromart anuncia que manté el ritme de vendes respecte a 2019 gràcies a la confiança dels mallorquins en el producte local

175013

Agromart és una empresa que produeix productes hortícoles i fructícoles, els quals es comercialitzen en les seves pròpies botigues. No obstant això, en elles podem trobar productes de tercers, majoritàriament productes locals.

L'empresa de Porreres assegura que la pandèmia ha afectat el sector primari, però per sort en molta menor incidència que en altres sectors. Un dels seus fundadors, Rafel Figuera, ha assegurat que «pel que fa al 2019 no han baixat vendes en valors absoluts ja que el que s'ha deixat de vendre als turistes s'ha incrementat per la confiança dels residents cap al producte local».

Per al soci fundador, una de les poques coses positives que es treu d'aquesta pandèmia és el reconeixement que se li ha fet al producte local com ja va passar amb el passat temporal climatològic.

Actualment Agromart té 18 botigues i 200 treballadors i això ha provocat haver de dissenyar una gran sincronització i coordinació a l'hora de complir la normativa exigida per part de Sanitat. Figuera assegura que «hem anat rebent els protocols mitjançant la nostra assessoria sanitària i hem anat adaptant les nostres botigues i la nostra forma de treballar-hi. La majoria dels clients han reaccionat molt bé a totes les mesures que hem anat implantant i han col·laborat amb nosaltres a l'hora de complir-les».

Com és sabut, un dels camps que més ha crescut a nivell general i durant la pandèmia ha estat el comerç electrònic. Respecte a aquesta dada, Figuera assegura que «internet té els seus desavantatges respecte als productes frescs; els clients volen veure'ls i tocar-los abans de comprar-los».

Més enllà de la conjuntura actual, l'empresa mallorquina continuarà treballant per incorporar a les seves botigues productes locals però seguint els tres criteris que fins ara ha emprat i que li han funcionat: «qualitat, disseny i preu».

Finalment Rafel Figuera ha valorat el fet de pertànyer a diferents associacions en moments tan difícils com aquests. Per a Figuera, ser present en associacions «et permet obtenir diferents opinions i això sempre és positiu. Ara més que mai és molt important estar informat i al dia de qualsevol novetat».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa 5 mesos

No sé exactament de quin producte local parlen, si gairebé tot és de fora!

Valoració:4menosmas
Per sebastià, fa 5 mesos

Endavant amb els productes de la terra i les iniciatives que aqui es prènen.

Valoració:2menosmas
Per So-ma, fa 5 mesos

Bona feina. Enhorabona. Visca la terra!

Valoració:9menosmas
Per So-ma, fa 5 mesos

Bona feina. Enhorabona. Visca la terra!

Valoració:9menosmas
Per Gabriela, fa 5 mesos

Al començament hi havia molt de producte local, ara més d'un 90% és de fora i caríssim.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris