algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Miquel Montoro presenta una demanda contra l'escriptor Sebastià Bennasar per «intromissió il·legítima»

L'escriptor Sebastià Bennasar amb el seu llibre 'Miquel Montoro: El símbol d'una revolució vital?', publicat per Pagès Editors.

dBalears/Arxiu

La família del jove youtuber Miquel Montoro ha presentat una demanda contra l'escriptor Sebastià Bennasar i els seus editors per «intromissió il·legítima al dret d'imatge» arran de la publicació del llibre 'Miquel Montoro: El símbol d'una revolució vital?', publicat per Pagès Editors i que està a la venda per 14 euros.

Així ho ha assegurat aquest dissabte el diari Ultima Hora en una notícia signada per J. Socies, que assegura que l'advocat de la família Montoro, Daniel Fiol, ha afirmat que «s'ha actuat de mala fe. S'ha utilitzat el nom i la imatge de Miquel. Entenem que existeix la llibertat de creació, però hi ha uns certs límits. Quan s'usa la imatge amb finalitats comercials aquest dret ha de cedir davant el dret a la pròpia imatge». I afegeix que «parlem d'un menor».

Segons la demanda, que cita Ultima Hora, els pares de Montoro indiquen que es troben legitimats per a «promoure la defensa del dret fonamental a la pròpia imatge del seu fill (menor d'edat) davant la intromissió il·legítima dels demandats en reproduir, publicar i utilitzar la seva imatge i el seu nom per publicar els llibres, sense mitjançar la deguda autorització (consentiment), amb finalitats comercials i publicitàries».

Fiol afegeix que l'únic contacte de Bennasar amb Montoro «va ser per a fer-li dotze preguntes per a completar un llibre que escrivia sobre l'agricultura». La sorpresa de la família va ser descobrir el nom i un dibuix de Miquel Montoro fins i tot a la portada. «S'han sentit utilitzats», ha assenyalat Fiol.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cosme, fa 5 mesos

En Bennassar i els editors s’han passat de llestos i els condenaran en conseqüència. Que en Montoro o els seus pares siguin encara pitjors no vol dir res. No va acusar en Bennassar els seus editors de lladres? Que prengui la seva mateixa medecina! Encara el recordam quan es va queixar del sopar dels reis a l’Almudaina, al qual va assistir com a bon botifler.

Valoració:0menosmas
Per Tivasdan, fa 5 mesos

Quan aquest al·lotet va sortir a aquell programa en una TV nacional, vaig escriure un comentari en un diari, recomanant a la seva família, principalment a la seva germana, que sembla que és la que mou els fils, que procurassin mantenir el jove, fora d'aquestes mogudes. No me'l publicaren, no sé per què. Comença a arribar el temps que jo ja vaig intuir llavors. Ara se senten utilitzats? I el temps en què la família l'ha utilitzat, no compta? La família havia d'haver tallat de rel, tota activitat del seu fill, que no fos estudiar, sortir al programa Uep! si tan volen, i fer la feina al camp, si és que tant li agrada. Però res més. Entre tots el fareu un desgraciat. Ara també podeu dB, no publicar-ho.

Valoració:28menosmas
Per Pocafum, fa 5 mesos

Vamos Miquel!!!!

Valoració:-14menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa 5 mesos

A la família de Miquel Montoro. Crec que heu arribat massa lluny, deixant que el vostre fill, menor, és clar, es deixàs manipular per la seva imatge. Idò, sí,heu rigut les seves gràcies, què com més va, menys en fan, fins ara no deieu res. Hi ha actuacions, des del meu punt de vista més greus què la publicació d'aquest llibre

Valoració:34menosmas
Per I tant, fa 5 mesos

Sus padres lo han consentido todo con un niño de 12/13 años. Y a buen entendedor.....

Valoració:10menosmas
Per No m'agrada aquest color que agafa, fa 5 mesos

Quan tot el fatxum s'en reia d'aquest al.lotet no piulaven ni feien res, però perque un intel.lectual i escriptor en lleguavcatalana ha fet un estudi sobre aquest jove, com a figura mediàtica, han corregut a posar una demanda.
Això comença a tenir mal aspecte.

Valoració:45menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris