algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Ultres del Mallorca assetgen una usuària de Twitter a través de la xarxa

174859

Aficionats ultres del RCD Mallorca han protagonitzat un assetjament grupal a través de Twitter cap a una usuària de la xarxa social. El que hagués pogut ser una disputa qualsevol a la xarxa entre seguidors de l'equip mallorquinista i, en aquest cas, una persona crítica amb el mateix equip, ha acabat amb un assetjament grupal que ha arribat a l'insult, la vexació i la insinuació d'assetjament sexual.

«Hoy en los farolillos te invito a una, felicidades Relierrecedeeme». «Puedo pedirme a Laura Miró?». «En Tw Mallorca tendríamos que ser unos pocos, yo voto por el exterminio de x gente, sí, soy nazi». Aquestes són algunes de les piulades.

Arran d'això, diferents usuaris han apel·lat al club que respongui davant aquests fets pels seus seguidors.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per bossot, fa 5 mesos

Como transcriptor llevas haciéndolo 500 veces, un día si y el otro también. Nadie lee los transcritos. Vamos a ver si algún día sale algo de este coco privilegiado que tienes.

Faltaría saber, cosa que es imposible, si los aludidos estarían conforme en que la mosca cojonera de siempre publicase sus textos sin encomendarse ni a Dios ni a María Santísima.

Por cierto: en lugar de transcriptor, firma con tú sueles hacerlo, o sea esbastiá.

Valoració:-2menosmas
Per ,,,,,,,,,, fa 5 mesos

paco: No et fa vergonya ser tan ignorant i a sobre fer escarni amb qui sap molt més que tu? Has tingut el criteri de entrar en els enllaços que bé et posa el transcriptor? no sé perquè ho pregunto es veu sobradament que no.
Per començar mira de saber que és un transcriptor.

Valoració:5menosmas
Per geu, fa 5 mesos

O sea que a ti te da gustirrinin que te invadan, siempre que lo hagan 200 o 300 años antes que los demás. Los 20.000 isleños que mataron los bestias de 1229, te parece normal. Desgraciado, de por vida el pueblo, que se somete, con agrado, al invasor. Como mallorquín, cap de fava catalá. Segur.

Valoració:-3menosmas
Per sebastià, fa 5 mesos

@ geu de la manada balefascium .-
El que m'ha quedat ben clar és que t'agraden les garrofes, cosa que ja intuïa.
I parlant d'empanades, a què ve que no posis el teu nom, com vas dir amb el nik de balearium, si no es paga una quota? De on has tret tú que jo m'hi negui, falsari, intoxicador i tots els adjectius que ja us he dedicat i per cert tots demostrables? De què vols presumir? Hi ha un nom que em recorda tots els teus escrits siguin amb el nik que vulguis i comença per dómine i que en Quevedo va descriure amb la seva saviesa.

Valoració:5menosmas
Per transcriptor ||*||, fa 5 mesos

@paco

Jo no dic res; simplement transcric allò que han dit personatges destacats de la cultura quant a la nostra identitat nacional i, si se'm permet, ho continuaré fent cada vegada que -i només quan- qualcú negarà o posarà en dubte aquesta identitat. Esper i desig que com més vagi manco "negacionistes" hi hagi; cosa que ens alliberarà, al transcriptor ||*|| i als lectors, de tantes transcripcions...

Valoració:5menosmas
Per Mallorquí i, per tant, nacional català, fa 5 mesos

Un altre exemple: Granada, territori conquerit per castellans de nació el 1492; en canvi, Mallorca, territori conquerit per catalans de nació el 1229. És a dir, que la nostra illa pertany a l'àmbit nacional català d'ençà de 263 anys més enrere que Granada passàs a formar part de l'àmbit nacional castellà.

Valoració:6menosmas
Per dic, fa 5 mesos

I tant, La seva entrega a de ser incondicional perquè ho dius tu?Estic d´acord amb tu en que ha de fer el camí al lloc que li correspon LA PRESIDENCIA DE CATALUNYA.

Valoració:7menosmas
Per geu, fa 5 mesos

Otra vez llegas tarde; hay que estabular al bestiá. Y cuidado con las algarrobas que parece ser que son muy apetitosas.

Efectivamente, la Constitución esta escrita empleando tinta simpática. Asi, la podemos modificar cuando nos sale del berolo.

Mira, comisario: Yo quiero poner mi nombre, pero..... pagando una cuota cada mes. Tú te opones, no sea cosa que te hagas una empanada mental con las comas, más a la izquierda o más a la derecha como cuando vas al mercado.

Valoració:-7menosmas
Per paco, fa 5 mesos

transcriptor
cada dia estas pitjor, es nota que estas molt malalt i no prens medicament, es nota en les bestieses que dius

Valoració:-6menosmas
Per arg, fa 5 mesos

1289: A la dedicatòria que fa Ramon Llull en un manuscrit seu que va lliurar al Dux de Venècia, Pietro Gradenigo, es pot llegir:

"Ego, magister Raymundus Lul, cathalanus"


("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)


1309: Fragment de l'aprovació de la Doctrina lul·liana:

"ad requisitionem Magistri Raymundo Lull Chatalani de Majoricis"

("Nueva Historia de la Isla de Mallorca y de otras Islas a ella adyacentes" de Joan Binimelis, Mallorca 1593. Traduïda de l'original català al castellà per Guillem Terrassa i impresa a la impremta Tous de Palma l'any 1927 per al diari "La Última Hora". Tom V, capítol I, pàg. 10)


1365: Els diputats mallorquins escriuen al Cerimoniós: "Com los mallorquins e poblats en aquella illa sien catalans naturals, e aquell regne sia part de Catalunya...",

http://argumentari.blogspot.com.es/2009/02/referencies-sobre-la-llengua.html


1390: "Els jurats del regne de Mallorca ordenaven que 'si alcun català robava gra de dia, lo fossen tallades les orelles; si el lladre era un catiu o cativa' se li augmentava el càstig. Si el robatori era durant la nit se'l condemnaria a la forca, 'per qualsevol persona axí catalana, com catiu o cativa'. Això demostra que el gentilici 'català' es feia servir per a referir-se als repobladors cristians lliures, o als seus descendents, i per a diferenciar-los, dins la societat mallorquina, dels esclaus."

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

1418: Anselm Turmeda es presenta ell mateix de la manera següent: "aquell fill d'Adam que està assegut sota aquest arbre és de nació catalana i nat a la ciutat de Mallorques i té per nom Anselm Turmeda".

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris