algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

Les famílies poden consultar des d'aquest divendres els plans de contingència dels centres educatius

Els plans de contingència davant la Covid-19 dels centres educatius de les Balears, públics i concertats, es poden consultar des d'aquest divendres en l'aplicació de gestió educativa del Govern, Gestib.

Segons ha informat la Conselleria d'Educació, Universitat i Investigació, les famílies amb alumnat escolaritzat podran accedir al Pla del seu centre. Per a consultar-lo cal entrar al web de Famílies, accedir a menú 'Centre' i després a la secció 'Documents de centre'.

Els Plans de Contingència es varen elaborar a partir d'unes instruccions aprovades per la Conselleria a finals de juny, fruit de la feina de 14 comissions amb docents, famílies, administració i sindicats.

Les instruccions establien l'organització i funcionament dels centres educatius, la metodologia, el pla de digitalització, i la gestió dels serveis complementaris com el menjador i el transport, així com les mesures higièniques, tot adaptat a tres escenaris diferents: A (presencialitat ), B (semipresencialitat, l'escenari més probable en aquest moment) i C (a distància).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris