algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Educació farà proves serològiques al personal de risc del cos docent de les Balears

La directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, acompanyada del responsable del Servei de Prevenció de Riscs Laborals de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, Rafael Castell, i de la directora general de Salut Pública i Participació, Ma Antònia Font; ha celebrat aquest dimecres via telemática, la reunió de la Comissió Paritària de Prevenció de Riscos Laborals.

Entre els punts tractat s’ha informat de la nova avaluació al personal docent vulnerable a la Covid-19 abans de l’inici de curs 2020/21. Així com la realització de proves serològiques per part de Salut a aquest col·lectiu d’uns 1.300 docents i PCR als possibles casos de Covid-19. Aquesta darrera mesura que ha estat presentada per la directora general de Salut Pública i Participació, Ma Antònia Font, és una decisió conjunta entre els responsables d’Educació i Salut del Govern.

A la Comissió celebrada aquest dimecres s’ha informat que el col·lectiu vulnerable del cos docent de les Illes Balears que consideri que es troba en alguna de les situacions de vulnerabilitat contemplades pel Ministeri de Salut que ja pot sol·licitar telemàticament la seva avaluació al Servei de Prevenció de Riscs Laborals de la Conselleria, independentment d'haver realitzat o no la sol·licitud el curs anterior.

La Conselleria tornarà a avaluar el personal vulnerable al SARS-CoV-2 que forma part del cos docent de les Illes Balears. Una avaluació es realitzarà seguint el Procediment d'actuació marcat pel Ministeri de Sanitat i que afecta les persones amb els següents factors i malalties de risc per al nou coronavirus: malaltia cardiovascular/HTA, diabetis, malaltia pulmonar crònica, malaltia hepàtica crònica severa, insuficiència renal crònica, immnunodeficiència, càncer en tractament actiu, edat major de 60 anys, obesitat mòrbida (IMC>40), gestació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris