algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

La Guàrdia Civil registra 345 denúncies per infraccions de festes en vaixells des del final del confinament

174781

La Guàrdia Civil ha registrat 345 denúncies per infraccions de festes en vaixells des de la reactivació de les activitats de navegació després de l'estat d'alarma i davant les mesures restrictives contra la Covid-19 a les Balears.

En concret, el Servei Marítim de la Guàrdia Civil ha realitzat diferents actuacions de control d'activitats d'oci a embarcacions, tant des del vessant professional conegudes com party boats com des de la privada, que consisteix en el lloguer de vaixells per a la celebració a bord de festes.

En aquest context, la Guàrdia Civil ha remarcat que hi ha una transformació de les activitats desenvolupades per embarcacions tipus party boats com les embarcacions 'Magic' i 'Attraction' a Mallorca o la 'Formentera Natural', que han modificat el seu negoci a les excursions per a grups o famílies.

Uns altres dels negocis emergents, segons els agents, és la venda de begudes alcohòliques a vaixells mentre fondegen. Per aquest motiu, la Guàrdia Civil ha registrat dues denúncies a establiments.

Segons ha explicat, el procediment de distribució consisteix en el desplaçament a bord de motos d'aigua o embarcacions privades amb la comanda que ha estat adquirida fins a les embarcacions on normalment s'està celebrant una festa de caràcter privat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris