algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín:
13°

El GOB presenta una nova eina per a denunciar agressions ambientals

Diàriament els ciutadans som testimonis de moltíssimes agressions ambientals, i una part d'elles constitueixen infraccions o delictes contra el medi ambient i el territori. Des del GOB, com entitat d'utilitat pública, han decidit posar al servei de la ciutadania una eina de denúncia d'agressions ambientals animant les persones a implicar-se en la defensa del territori i la biodiversitat a casa nostra.

Mitjançant un formulari web qualsevol persona que conegui una acció potencialment il·legal podrà comunicar-ho al GOB, obtenir informació de com fer arribar la seva denúncia a les autoritats competents o sol·licitar que ho facen des del GOB, protegint la seva identitat.

A més, informen que la via més directa per a posar aquestes situacions en coneixement de les autoritats és contactant amb els Agents de Medi Ambient de les Illes Balears a través del telèfon 112 o amb el Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (Seprona) telefonant al 062.

Tot i això, el GOB apunta que «si l'usuari -sigui o no soci de l'entitat- prefereix guardar el seu anonimat també ens pot fer arribar la informació a nosaltres. Des del GOB valorarem la situació, i en cas de ser adient podrem interposar la denúncia administrativa o penal pertinent. A més a més, si el cas ho requereix, realitzarem també denúncia pública a través dels mitjans de comunicació».

Podeu accedir al formulari de denúncies aquí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris