algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

El 'Petit Nicolás' de vacances a Menorca increpa un vaixell perquè no duia la bandera espanyola

Aquest passat dimarts, entre altres barques que fondejaven pels voltants de l'Illa d'en Colom, hi havia l'embarcació a la qual hi havia Francisco Nicolás Gómez, conegut com a 'petit Nicolás'. Segons ha explicat el portal 'Menorca info' persones que estaven en aquell moment amb Nicolás, inclòs ell mateix, varen increpar un veler que navegava una una senyera i que no duia la bandera espanyola.

Segons expliquen, el 'petit Nicolás' es va apropar a l'embarcació en una zòdiac, abillat amb una bandera espanyola i amenaçant al fet que si no posava la bandera, avisaria a la Guàrdia Civil.

En trobar la negativa com a resposta, l'embarcació del 'petit Nicolás' i algún altre vaixell que navegava per la zona varen envoltar al veler i varen posar a tot volum l'himne d'Espanya. Davant això, l'embarcació de la senyera va optar per partir.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Arcades, fa 6 mesos

Un pais que és capaç de crear personatges com aquest és que és pais d’unes mancances ètiques extraordinàries i sobretot mancances democratiques

Valoració:15menosmas
Per sebastià, fa 6 mesos

@ abominem als abominables que es creuen uns potentats però només quan van amb "manades" que en aquest cas en diriem "la piara"

Valoració:11menosmas
Per Manel González Amo, fa 6 mesos

Mira, el del recurso fácil "No lo creo", escribo así para poneros un espejo delante y así entendais bien de una vez con ejemplos claritos que no se puede seguir formando personas sobre la base de que la patria está por encima del mal y del bien.
Convenceros, eso sí tendría mérito.

Valoració:9menosmas
Per no lo creo, fa 6 mesos

Permíteme que dude de lo que largas. O sea 50 euros para quitar banderas. Además, si quieres hacer méritos tienes que escribir como ellos.

Valoració:-12menosmas
Per Olivia, fa 6 mesos

Encoratjar menors a abordar un vaixell nomes es pot entendre des del punt de vista d'un pirata supremacista. I com a pares, d' uns merdes pudentes adoctrinadors.

Valoració:14menosmas
Per "Castella mos roba", fa 6 mesos


"La bandera de la marina mercant catalana era formada per dues faixes horitzontals vermelles sobre fons groc"

O sigui que era com la peninsular de ara, sense escut.

Ignora en Nicolás i tants de peninsulars que du la
bandera de la marina mercant catalana.

Valoració:11menosmas
Per The Saylor, fa 6 mesos

Si hi torna, que li demanin el titulin per anar en zodiac, i que el mostri, que aquest diu mes mentides que un ase no fa pets. Balmany, que es aixo de "odios africanos"?. A mes ets racista?.

Valoració:15menosmas
Per Manel González Amo, fa 6 mesos

Y creemos que se trata de cuatro impresentables, pero atención, es mucho más serio:
Tres días antes en el mismo lugar tuve que presenciar como desde la cubierta de un velero unos padres ofrecían 50 euros a sus hijos adolescentes para que ocuparan una embarcación y le quitaran la bandera catalana, y encima con el apoyo de dos veleros más!
Fué tan bochornoso que deseé irme de allí con los catalanes, que fueron increpados a coro hasta su marcha.

Valoració:15menosmas
Per ad hominem, fa 6 mesos

Siempre atacando a la persona (solo cuando conviene, los nuestros son sagrados), pero jamás denunciando los hechos. Pais de talibanes adoctrinados con odios africanos en el ADN.

La bandera de España, en todas las embarcaciones es obligatoria. Como en cualquier pais del mundo mundial.

Valoració:-33menosmas
Per balearium, fa 6 mesos

caña Nico que tu si que puedes...

Valoració:-18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris