algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín:
13°

L'Ibanat contracta seguretat privada per garantir l'ús correcte de les zones d'acampada

L'Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat) ha contractat un servei de vigilància nocturna per a les tres zones d'acampada que gestiona en Lluc davant l'increment, durant les últimes setmanes, d'episodis d'incivisme en les instal·lacions.

Segons ha informat aquest dijous la Conselleria de Medi Ambient i Territori, la vigilància estarà operativa tots els divendres i dissabtes d'agost i setembre en horari de 19.00 a 05.00 hores.

Les funcions de l'operatiu de vigilància serà el control d'accés a l'acampada de sa Font Coberta, es Pixarells i Marjanor per a evitar superar l'aforament i l'entrada de gent sense permís d'acampada ni estar registrada, així com controlar que es respecta la normativa de les zones d'acampada referent a bullícia i utilització de foc.

Actualment l'atenció al públic que presta l'Ibanat en les zones d'acampada és de 08.00 a 19.00 hores. Segons han indicat, els últims caps de setmana s'ha constatat que individus han entrat en zones d'acampada fora d'aquest horari, alguna cosa que, segons han apuntat, no s'havia produït anteriorment i que, a més, suposa una infracció de les mesures contra el coronavirus atès que tots els usuaris s'han de registrar abans d'accedir a les instal·lacions.

A més, s'han rebut queixes de comportaments incívics com per exemple excés de renou i consum excessiu d'alcohol. Davant aquesta situació, inèdita fins ara en aquests espais, l'Ibanat ha decidit reforçar la vigilància per a assegurar el correcte ús de les instal·lacions, garantir la qualitat del servei a la resta d'usuaris i evitar riscos de tipus sanitari relacionats amb el coronavirus. El servei entrarà en funcionament aquest pròxim divendres.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa 6 mesos

Més doblers públics per a empreses de seguretat privada amb ànim de lucre. En comptes de contractar directament per a l’administració pública tot el personal que faci falta, n’hi ha que prefereixen contractar empreses que se queden uns bons beneficis i paguen poc i malament als treballadors. Que hi guanyen els responsables de l’Administració Pública privatitzant serveis ? Es que així cobren el mateix i tenen menys problemes ? Fan menys feina de gestió de permisos i vacances del personal per cobrar el mateix ? Ho fan per tenir amics per quan acabin el xollo de l'administració pública ? Potser per Nadal els Directius rebran una panera i un calendari de l’empresa adjudicatària ?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris