lluvia ligera
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
26°

Cedeixen un poll d'àguila coabarrada a Madrid

Una àguila coabarrada nascuda a Llucmajor ha arribat aquesta setmana a Madrid.

CAIB

Una àguila coabarrada nascuda a Llucmajor ha arribat aquesta setmana a les instal·lacions del centre de recuperació del Grup de Rehabilitació de la Fauna Autòctona i el seu Hàbitat (GREFA), a Majadahonda, on serà alliberada.

Tal com ha explicat el Govern aquest dissabte, aquest exemplar ingressà a les instal·lacions del Consorci de Recuperació de Fauna Silvestre de les Illes Balears (COFIB) el passat 12 de maig amb una fractura a la cama. Els tècnics de la Fundació Natura Parc, encarregats del projecte AQUILA a-LIFE, personal de l'IBANAT i el GOB trobaren aquest exemplar ferit durant les tasques de seguiment i marcatge de l'espècie. Un cop traslladat al COFIB fou intervingut amb cirurgia, ha passat més de dos mesos en rehabilitació i seguiment continu de l'evolució de la lesió.

Fins al moment s'ha desenvolupat favorablement i amb certes limitacions funcionals de la cama. Per això, i dins les mesures d'alliberació d'exemplars contemplats al projecte AQUILA a-LIFE, l'exemplar ha estat traslladat a les instal·lacions del centre de recuperació del GREFA, a Madrid. Aquí continuarà amb el procés de rehabilitació i adaptació a la vida silvestre amb l'objectiu d'alliberar-lo.

El projecte AQUILA a-LIFE contribueix a augmentar la població d'àguila coabarrada en el Mediterrani occidental. Per això s'alliberen exemplars a les zones on anteriors alliberacions han donat resultats positius i on és més necessari reforçar-ne la població, com són Navarra, Àlaba i Madrid.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa 11 mesos

Si Espanya va canviar el seu domini sobre Malta a canvi d'un falcó, el preu per Mallorca podria ser bé una àguila. I més ara, que la vaca no dona.

Valoració:3menosmas
Per Obvi, fa 11 mesos

A Madrid, ni aigua!

Valoració:3menosmas
Per P.ibre animalet!, fa 11 mesos

Esper que no vulguin també una àguila peixetera, perque se morira de fam.

Valoració:3menosmas
Per sebastià, fa 11 mesos

Només ens falta que proveïm la meseta de més rapinyaires.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris