algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
19°

Negueruela, sobre la petició de cessament del president de l'APB: «És un càrrec del Govern d'Espanya i és decisió d'aquest»

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimarts sobre les peticions de cessament del president de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB), Joan Gual de Torrella, que es tracta d'«un càrrec del Govern d'Espanya i, per tant, és decisió d'aquest».

Així s'ha manifestat el conseller durant una roda de premsa, en ser demanat per les sol·licituds dels socis de Govern, MÉS per Mallorca i Podem, per apartar Gual de Torrella de l'entitat, després que aquest passat divendres fos detengut, i més tard posat en llibertat amb càrrecs, en el marc d'una investigació per un presumpte cas de corrupció a l'APB.

Negueruela ha explicat que el PSOE «ja manifestarà la seva posició igual que han fet MÉS o Podem».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa 11 mesos

Negueruela i tot el govern socialista balear és com Pilatos, es renten les mans ... cada dia deu vegades.
A ells els hi convé assegurar-se la cadira però a nosaltres ens convé gent de casa i que tinguin sentiments nostres. Si a més, els saben defensar, el triomf és assegurat..

Valoració:4menosmas
Per BOE 194 del 14 d'Agost de 2015, fa 11 mesos

Si el nombrament del senyor Gual de Torrella se va publicar al BOE el 14 d'Agost de 2015, com a consequència de l'acord del Consell de Govern de l'11 de Juliol de 2015, mentres que el nombrament de la senyora Armengol va ser el 30 de juny d'aquest mateix any i donat a que la ministra de Fomento que va donar el vist i plau a aquest anomenament era dona Ana María Pastor del PP, basta saber un poc com funcionen les administracions, per veure que varen donar llum verda a una feina començada per l'anterior govern, del qual era president el senyor José Ramón Bauzá.
Si encara no devien haver anomenat als directors generals, no crec que tinguéssin cap urgència amb aquest càrrec que al cap i a la fi és de l'Administració General de l'Estat, malgrat siguin proposats per les autonomies en base a la seva preparació i professionalitat.

Valoració:-4menosmas
Per I tant, fa 11 mesos

Decisió personal de sa filla des potecari des carrer major d'Inca. Ves a saber ets motius.

Valoració:5menosmas
Per idò sí, fa 11 mesos

Com quedam? Si no és competència de n'Armengol, perquè els de l'oposició ho diuen? I en tot cas, i si ella no hi té res a veure amb tot aquest afer, perquè no ho desmenteix? Perquè ens volen embullar d'aquesta manera?

Valoració:5menosmas
Per I tant!, fa 11 mesos

Si els ports, la costa i el litoral, juntament amb l'espai aeri, son les competències més geloses de l'estat espanyol per questions ben òbvies de defensa, no sé que punyetes s'empatollen les dretes, donant la culpa d'aquests pressumpt cas de corrupció al govern automic. I al lloc web de l'Autpritat Portuària, no hi ha el menor vestigi de que sigui una competència compartida o amb una gestiô encomanada o cedida, total o parcialment, al Govern. Absolutament cap.

Valoració:3menosmas
Per Jaume, fa 11 mesos

Una altra mentida dels polítics que subsisteixen a costa de dir mantides. El càrrec de Gual de Torrella va ser decissió de Francina Armengol i per això calla.

Valoració:10menosmas
Per Idò, fa 11 mesos

Càrrec del Govern d'Espanya... a petició de na Francina i el PSIB. Quina habilitat per llevar-se de demunt els problemes que ells mateixos han creat!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris