cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
26°

Multa de 2.001€ al veïnat de sa Pobla que va penjar banderes franquistes al carrer

La Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica del Govern va notificar el passat 6 de juliol al veïnat de sa Pobla que va penjar dues banderes franquistes la resolució de l'expedient sancionador obert per aquests fets ocorreguts el passat mes d'abril. El presumpte infractor haurà de pagar una multa de 2.001 euros.

Els fets, esdevinguts el 28 d'abril de 2020, són constitutius d'una infracció greu de la Llei de Memòria i Reconeixement Democràtic que prohibeix qualsevol manifestació que suposi un reconeixement del franquisme. Les multes per infraccions greus oscil·len entre els 2.001 i els 10.000 euros.

El presumpte infractor encara pot presentar recurs contra aquesta resolució. Cal recordar que va ser la Policia Local de sa Pobla qui va denunciar al veí de la localitat que va penjar en la tarda d'un dissabte d'abril les dues grans banderes franquistes. Concretament, penjaven sobre el carrer una bandera espanyola amb l'àguila de Sant Joan i la bandera de la Falange.


COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per colom, fa 11 mesos

Otro que vomita desde hace tropecientos años.

Valoració:-6menosmas
Per Jordi, fa 11 mesos

Fastigós....però és el que tenim, el que molts valoren a aquesta Espanya de dretes i antiga en què vivim. Mases seguidors té...per desgràcia nostra

Valoració:8menosmas
Per Increïble, fa 11 mesos

Sabeu que n´hi ha que tenen els cascos malament!
Un internament a qualque centre especialitzan no els vendria malament!

Valoració:17menosmas
Per I tant!, fa 11 mesos

@Barrufet: El coronavirus sera més bo d'erradicar que el feixisme
Sobre tot perque respecte a aquesta primera malaltia s'hi fan molts d'esforços, per trobar medicaments que la curin i vacunes per evitar la, però el feixisme esta legalitzar, s'el subvenciona amb doblers dels nostros impostos i les institucions democràtiques van plenes d'infectats. I així no se combat cap malaltia.

Valoració:20menosmas
Per M, fa 11 mesos

Molt barat li ha sortit. Per menys hi ha gent a la presó.

Valoració:25menosmas
Per barrufet, fa 11 mesos

.Aixó dels fatxes es equivalent al corona virus,...no acaba de desapareixe mai,.....amb una gran diferència,......sobre el Codid-19, si un es prudent s´en pot guardar de contaminarse, però del feixisme no hiá mascareta o detergent que ho pugui evitar si un neix amb aqueste tara mental o es deixa adoctrinar per aquests tipus de bestiá.

Valoració:19menosmas
Per Joan Miró Font, fa 11 mesos

Ja l'indultaran. O el condecoraran

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris