algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

L’STEI Intersindical denuncia que l’augment de plantilla per al proper curs és insuficient

L’STEI Intersindical ha denunciat, una vegada més, l’escàs marge de negociació de la Mesa Sectorial d’Educació, una vegada s’ha anunciat en roda de premsa per part del conseller i dels directors generals la xifra d’augment de les plantilles dels centres educatius. També ha insistit que aquesta proposta arriba tard, quan els centres ja han enllestit els seus plans de contingència i els horaris per al curs que ve.

Des de fa mesos, el sindicat insisteix que allò prioritari era dedicar tots les esforços a la preparació del curs 2020-2021, «una qüestió a la qual la Conselleria d’Educació ha fet poc cas i ha deixat aquesta tasca per al darrer moment, amb els problemes que pot suposar per als centres per a l’organització del curs que ve».

L’STEI Intersindical considera que els recursos addicionals que proposa la Conselleria són «del tot insuficients; sobretot si tenim en compte que el curs passat es va anunciar a bombo i plateret un increment de 350 professors i per al proper, en una situació tan complexa de rebrots i perill de contagi per la Covid-19, aquest increment serà només de 325».

«No és admissible que els “grups bimbolla” que proposa la Conselleria siguin de 25 alumnes, com si res passàs i començàs un curs com els altres. Aquests grups haurien de ser, com a màxim, de 15 alumnes, tal com marquen els criteris sanitaris; una possibilitat del tot inviable amb l’escàs augment de plantilla ofert per la Conselleria d’Educació», han remarcat.

Pel que fa a l’altre punt que s’ha tractat (la possibilitat que els equips directius disposin de tres dies d’assumptes propis), l’STEI s’ha manifestat en el sentit que aquesta mesura «hauria de ser general per a tot el col·lectiu, no només per a una part».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ciutadana 2, fa 11 mesos

Gràcies Stei, Uob, Alternativa i Anpe per defensar l´educació i denunciar com afectaran les decisions de la Conselleria als centres. Els titulars i rodes de prensa que dóna el sr. March es poden malinterpretar si no es una persona del gremi, i dóna impressió d´una falsa bonança .
Al meu centre hem aconseguit després de fer moltes i moltes voltes... garantir els 2´25 m2 aconsellats per alumne. Això ha estat possible a costa de sacrificar les especialitats d´educació física , música i pedagogia terapèutica , ja que aquestes especialistes passen a ser tutores d´un grup a temps complet , la mestra especialista d´anglès tambè serà tutora, i els que estam habilitats a fer-lo el farem al nivell a on estam adscrits.
QUE NO VOS ENGANIN FAMÍLIES: aquestes mesures que ens explica el conseller son del tot insuficients.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris