cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 23°
34°

El Lobby de Dones expressa la seva «tristesa i impotència» per un nou feminicidi

El Lobby de Dones ha manifestat aquest dimarts la seva «ràbia, tristor i impotència» per un nou feminicidi a Mallorca.

«La crueltat de l'agressor s’ha manifesta així, copejant fins a la mort», han lamentat. «Riques o pobres, d'aquí o d’una altra banda, grans o joves, totes les dones poden ser víctimes igual que la dona que avui ploram i de la que encara no sabem ni tan sols el seu nom».

«Lluitem demostrant tot el rebuig possible contra la violència masclista». «Des del Lobby de Dones i la resta d’entitats en defensa de la igualtat, estudiarem si, donades les actuals circumstàncies derivades del COVID 19, és o no convenient fer convocatòria de concentració de dol com sempre feim».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per indignat, fa 11 mesos

@Tià. Som Indignat. Som home i heterosexual.
Entenc que als homes ens costi assumir els termes patriarcat perquè no ens ha tocat de patir-lo.
Amb la teva resposta mostres el que els passa a les dones. La seva opinió o voluntat de ser iguals sempre és qüestionada com un atac als homes.
I com tu dius, si donam la raó a les dones és que som submisos... doncs si és així som submís. No deix de ser home per entendre que les dones han assumit un paper més que submís dins la societat i no per la seva voluntat. Els homes hem pogut fer i desfer sense problemes, bé sempre i quan no volguéssim assumir els papers assignats a la dona. En aquest cas passam a ser submissos, calsonassos, collats per la dona, ...
A les dones se'ls assumeix el paper de mare, de neteja de la casa, de fer el menjar, als anuncis són les que fan net, les que cuinen, les juguetes per anins i per a nines són diferents,... podríem seguir així i fer-ne una llista ben gran.
Ni els nins que volen jugar amb pepes són menys nins ni les nines que volen jugar amb cotxes o figures d'acció son menys nines. Ja he sentit moltes vegades "els nins no juguen amb això"...
Dins una relació el paper de la dona ha estat submís. Si l'home se n'anava a altres llits la dona ho havia d'entendre i assumir que era ella qui no donava tot pel seu home. En el cas contrari...
Si un jove en un vespre marxa es lliga a dues dones és tot un masclot. Si ho fa una dona... bé ja sabem que li dirán...
Res. Seguiu pensant en que paraules com "patriarcat" són una invenció de les feministes si voleu. Però l'únic que fan és posar nom a la realitat que existeix.
També podeu sentir-vos millor dient "jo ajud amb les feines de la casa" sense analitzar que no heu d'ajudar. Les feines de la casa no les ha de fer ningú en particular han de ser feina de tots. Si no s'enten que la feina de la casa és cosa de la dona i que l'home ajuda. Aquí un exemple de micromasclisme (una altra paraula inventada per les feministes). Jo no ajud amb les feines de la casa, faig les feines de la casa junt amb la meva parella.
Crec que m'he fet molt extens i no cal remarcar el mateix una i un altra vegada.

PS: Per cert (i pot ser fent un poc de demagògia), en l'assassinat del home que tu anomenes, la dona al·legava "defensa pròpia". Seran els jutges i la investigació qui decidiran si és veritat o no. Però crec que de ser així no seria el mateix cas que l'esmentat en la notícia d'aquesta pàgina on l'home exercí violència damunt la dona per obtenir tot allò que ell volia.

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa 11 mesos


Indignat (o més tost Indignada?).

En la teva comunicació no fas sinó repetir tots els llocs comuns del feminisme més tronat.

Parles d'"assassinat sistemàtic de les dones". Una mena de l'extermini de "races inferiors" pels nazis.

És possible dir una bajanada tan grossa?

Després tal i com era d'esperar, surten a rotlle el paqtriarcat i l'heteropatriarcat i tots la resta.

T'han alliçonat bé i arreu, Indignat.

No serà pas per aquí que s'aconseguesca de mitigar aquesta plaga que és la mort de moltes dones a mans dels marits o relacions masculines. Dient bajanades, vos llevau la raó.

Pel que em toca, puc assegurar i jurar que mai, mai de mai, no he alçat un dit, ni la veu, a la meva dona.

Et trob massa alliçonat dins la línia dels masclets (si és que ho ets) submisos i obsedits per seguir totes les directrius d'aqueixa casta la feminisme: patriarcat, heteropatriarcat, perspectiva de gènere, feminicidi massiu, culpabilitat congènita masculina, etc. Tot ben estàndard, tot ben plastificat.

Flac servei fas a la lluita (que és lluita meva) contra la violència entre persones.

Buy the way: t'encantarà de saber que el llibre que ara llegesc és Le deuxième sexe (en français, bien sûr) de la senyora Simone de Beauvoir. Un cúmul de bajanades que em recorda, mutatis mutandis, un altre llibre que vaig llegir fa anys: Mein Kampf, de Hitler ("que Dios confunda", perquè això s'ha de dir en "la llengua del Imperio").

Si llegeixes aquests dos esguerros de llibre, veuràs que tenen molts de punts en comú.

Valoració:-1menosmas
Per indignat, fa 11 mesos

@Tià En aquestes notícies sempre hi ha d'haver algú que tregui el tema...
L'assassinat sistemàtic de les dones en mans de les seves parelles parteix del sistema patriarcal establert on la dona esdevé propietat de la parella.
Quan s'expressa una opinió com la teva resta importància al fet de la violència exercida sobre les dones pel fet de ser dones. Ja en tenen prou amb el paper que la societat els fa assumir pel fet de ser dones.

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa 11 mesos


Un fet abominable que no té perdó. Esper que l'assassí rebi el càstig que es mereix.

Dit això, em semblaria molt bé que el Lobby tengués ni que sigui una paraula de record per a l'home que, ara fa un parell de setmanes, va esser assassinat per la dona a Manacor.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris