cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
33°

Pimem expressa la seva «preocupació» davant el tancament de carrers a Magaluf i s'Arenal

El president de la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, ha mostrat la seva «preocupació» davant les diferents mesures adoptades pel Govern en les últimes hores amb el tancament d'establiments en carrers de Magaluf i s'Arenal per a evitar el turisme d'excessos.

El president de la patronal ha assegurat «mesures d'aquest tipus també poden afectar altres sectors indirectament». «Les empreses que quedin afectades per aquesta situació han de tenir garantida una sortida o se'ls ha de donar una solució a un més que possible tancament derivat d'aquestes mesures», ha assenyalat Mora.

La patronal ha indicat que «és el moment de donar missatges clars que les Balears són un destí segur i d'aplicar amb contundència la normativa vigent». «L'Administració ha de fer el seu treball de manera eficient aplicant sancions a qui incompleixi i ara no és moment per a una altra mena de plantejaments que s'han de tractar a mitjà i llarg termini», han afegit.

D'acord amb Mora, «la solució no implica anar tancant carrers a mesura que hi hagi incompliments». «Ara és el moment d'atreure turisme i de gestionar-lo de la millor manera, donant confiança als mercats emissors amb el compromís de tots que les Balears és un destí segur», ha indicat.

Per la seva part el president de l'Associació de Petits Hotels de Pimem, Juan Manuel Ordinas, ha recalcat que «aquest és un tema d'ordre públic que s'ha de tractar com a tal i que ara no és el moment de pensar en la mena de turisme que ha de venir a Mallorca».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya, fa 11 mesos

Preocupant és que hagin destrossat Mallorca, a base de dur aquest tipus de turisme. I preocupant és que gent forastera espanyola i estrangera, vengui aqui a montar els seus xibius i se forri engatant a aquests pobres al.lots i al.lotes joves, dels quals en hi ha que tornen a casa seva amb els peus per devant, o con ja han dit abans, donant una imatge paupèrrima de Mallorca.
No és que els hagin fer tancar els seus antres, és que ja no els haurien de tornar deixar obrir, quan la pandèmia hagi passat.
Que s'en vagin al seu poble, a posar aquests negocis i que deixin de fer desastres a casa dels altres.

Valoració:4menosmas
Per tanmateix, fa 11 mesos

Lo que realment és preocupant són ses imatges de fa poc on tota la xusma de gatera feia desastres per Magaluf, imatges que ja han donat sa volta al món. Això és lo que hauria de preocupar, en primer lloc, als màfies-hotelers.
Però, ben pensat, ha anat bé que hagi passat això, perquè així tothom veurà lo que hi ha a Magaluf i s'Arenal: turisme de merda. Bona publicitat perquè no vengui ningú! Mem si així mos deixen tranquils d'una p*t* vegada.

Valoració:6menosmas
Per ., fa 11 mesos

"Bubota", seudónim molt adecuat.

Valoració:-11menosmas
Per Cosme, fa 11 mesos

Pimen podria ficar-se on li càpiga.

Valoració:7menosmas
Per Bubota, fa 11 mesos

La majoría d'empresaris i d'emprats que fan doblers humiliant i destrossant Mallorca d'aquesta manera, son de fora: o espanyols o estrangers, i els diners guanyats a costa de la nostra dignitat, permetent o provocant vileses i delictes, tanmateix parteixen cap a fora.
Arruix!!!

Valoració:11menosmas
Per Lluís, fa 11 mesos

D´una cosa o altre ens hem de morir, o sigui que el govern balear deixi de posar obstacles a la diversió de la gent i que sigui el destí el què faci la seva feina. Visca Magaluf, s´Arenal i Punta Balena.

Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris