algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 22°
26°

La UNED obre el seu termini per a la matrícula de graus i màsters

La Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) obrirà aquest dimarts el seu termini de matrícula en Graus i Màsters, que s'estendrà fins al 22 d'octubre.

Així ho ha anunciat la institució educativa, que ha detallat que la seva oferta es compon de 28 graus, 11 graus combinats i 79 màsters, a més del Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

En relació amb el procés de matrícula, la UNED ha explicat que es realitza a través d'Internet, mitjançant un accés personalitzat i segur que requereix autenticació amb usuari i contrasenya. En realitzar-la per aquest mitjà, l'estudiant accepta la recepció per correu electrònic d'informació relacionada amb els tràmits administratius que es generen en la seva sol·licitud, en l'adreça e-mail que ha facilitat.

La universitat compta amb una mitjana de 200.000 matrícules cada curs, a Grau, Postgrau, títols propis, Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys, UNED Sènior i Idiomes, així com amb 61 seus distribuïdes per la península i les illes, a més de 15 seus internacionals situades en quatre dels cinc continents.

Finalment, ha recordat que la combinació de formació en línia i semipresencial recolzada en una plataforma pròpia permet que la UNED sigui l'única universitat espanyola que no aplica notes de tall a les sol·licituds dels seus futurs estudiants.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa 12 mesos

No Toni. La qualitat universitària es paga. És cara. En el cas que dius se suposa que un graduat universitari no és un col·leccionista de títols sinó una persona capaç de rebre i donar (diners) per a millorar els seus coneixements.
Això per no parlar de l'espanyolisme dels continguts "humanístics" de la UNED.
No hi ha color.

Valoració:2menosmas
Per Toni, fa 12 mesos

La UOC cobra un recàrrec del 40% per crèdit (!!) si ja tens una titulació universitària i l'has obtinguda a una universitat pública. Millor la UNED.

Valoració:0menosmas
Per Miquel, fa 12 mesos

Millor la UOC.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris