algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
25°

Aina Calvo enalteix «el paper exemplar i crucial» dels policies espanyols i oblida els abusos policials

La Delegada del govern espanyol a les Illes Balears, Aina Calvo, va presidir, dimarts passat, la jura de la 34 promoció de l'Escala Bàsica de policies espanyols destinats a les Balears.

El el seu discurs, la representant de Pedro Sánchez va enaltir «el paper exemplar i crucial» dels policies espanyols i va oblidar els casos denunciats i demostrats d'abusos que s'han produït recentment i dels quals es desconeix si han estat investigats i sancionats.

Segons ha expressat Aina Calvo, «en aquests mesos, el vostre paper, i el de tots els policies, ha estat exemplar i crucial per a la protecció de la salut de les persones» i ha traslladat el seu agraïment, en nom del govern d'Espanya, que segons Calvo, «confirmen el seu compromís com a servidors públics de l'Estat social i democràtic de Dret, del qual passen a ser una part essencial».

Calvo recorda als policies que «tenen com a missió primordial la defensa dels drets i llibertats i el manteniment de l'ordre, la qual cosa s'ha de dur a terme donant resposta als requeriments de la ciutadania amb actuacions que estiguin dirigides a solucionar o, almenys, reduir els seus problemes».

Malgrat aquestes paraules, Calvo no ha fet cap menció a les actuacions il·legals de polies com la que es va registrar a Son Gotleu el passat 8 d'abril, quan un policia va agredir un ciutadà, mentre els altres agents no feien res per impedir l'agressió. O el cas de la violació de domicili que es va produir els primers dies de març d'enguany

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa 12 mesos

També continuà endavant amb es palau de congressos, que punyetera falta que feia

Valoració:2menosmas
Per Increïble, fa 12 mesos

No sé com la tenim i li permetem aquestes coses!

Valoració:5menosmas
Per Sent fetor, fa 12 mesos

Aquesta sí que és calba ben calba!
De nom i de fets!
Els carrils bicis són les voravies! Si tot ho fa així,
Enhorabona, Sra. Calvo!

Valoració:4menosmas
Per I tant!, fa 12 mesos

@Xaume. Si enlloc de "tunejar" aquesta porqueria feixista, hagués guardat els doblers que va costar la rentadase cara, hauria pogut arreglar el poliesportiu de Son Moix quan el cap de fibló li va causar desperfectes, pel que ni l'edifici ni la salut i costums dels usuaris s'haurien vist greument perjudicats, alhora que el nyarro ja no existiria.
Però malgrat la seva mala gestió, encara ho va fer millor que el batle actual, ja que almanco se recollien els mobles vells i els trastos i com que hi havia policies municipals patrullant, la gent estava obligada a recollir els excrements dels seus cans.

Valoració:3menosmas
Per Xaume, fa 12 mesos

Aquesta senyora no és sa culpable de que es monolit feixista de sa Feixina seguesqui en peu ?

Valoració:10menosmas
Per Mateuet, fa 12 mesos

La primera que va aplicar les retallades de Zapatero, la mestra de l'inútil batle de Palma, el més foraster de tota la història. Na Calvo ni va donar la cara en els pitjors moments de la pandèmia. Fastigosament mesetària.

Valoració:11menosmas
Per sebastià, fa 12 mesos

Senyora Calvo, seria vosté tan amable d'explicar-me de quiona manera han pogut fer que «en aquests mesos, el vostre paper, i el de tots els policies, ha estat exemplar i crucial per a la protecció de la salut de les persones»?
Es que no sé a on m'ho he perdut... acostumat com estic a que els piropos vagin tant baratets en aquest pais nostre, potser no m'he adonat que hagin fet res que els altres paisos no hagin fet o potser sigui perque en altres latituds s'han mantingut al seu lloc.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris