algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
21°

March es compromet a no retallar en Educació

El sindicat majoritari d'educació concertada USO a les Balears celebra que el conseller d'Educació, Universitat i Investigació, Martí March, ha assegurat, que de cara al pròxim curs 2020-21 no hi haurà cap retallada ni a la pública, ni a la concertada, inclosos els professors de religió.

March assegura que ha demanat, a totes les conferències sectorials i reunions amb el Ministeri un fons COVID-19 per l'educació pública i la concertada, amb la intenció que el curs que ve sigui presencial i de manera segura, intentant que hi hagi la màxima seguretat.

No obstant això, des d'USO han lamentat conèixer les decisions d'Educació a través dels mitjans de comunicació i de les rodes de premsa del conseller March en lloc de les taules de negociació corresponents.

Així, des d'USO han reclamat una major dotació de personal d'atenció a la diversitat, el reforç de les dotacions de neteja, plantilla del professorat i equips de protecció individual enfront del coronavirus.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa 12 mesos

Perdoneu. El primer m'ha surtit abans d'hora.
** @ ciutadana 2, .- Primer, la noticia de capçalera m'ha fet riure, doncs he pensat tot d'una, que ha dit una veritat de politic: "es compromet a no retallar en Educació".Home, és que retallar en Educació ja no es pot i per tant com diria Perogrullo, ES IMPOSSIBLE. I pel que fa al seu comentari, jo sempre he admirat a les persones valentes, que diuen les coses que senten, tal i com les senten i pel seu nom sense subterfugis. D'aquesta manera sempre sabem que l'escrit pertany a la persona que el signa, sense intenció de confondre, provocar, intrigar i buscar maranya, lios ni mals entesos.

Valoració:0menosmas
Per sebastià, fa 12 mesos

@ ciutadana 2, .- Primer, la noticia de capçalera m'ha fet riure, doncs he pensat tot d'una, que ha dit una veritat de politic: "es compromet a no retallar en Educació". Home, és que retallar en Educació, ja no es pot i per tant com diria Perogrullo, ES IMPOSSIBLE.
I pel que fa al seu comentari, jo sempre he admirat a les persones valentes, que diuen les coses que senten, tal i com les senten i pel seu nom, sense subterfugis.
D'aquesta manera sempre sabem que l'escrit pertany a la persona que el signa.

Valoració:0menosmas
Per ciutadana 2, fa 12 mesos

Crec que li hauríem de posar el malnom de Pinotxo o Pere , el pastor.

Aquest senyor me diu: Reina estigues a la teva classe de 48 m2 (no son utils ja que hi ha prestatgeries i una tarima que hauríem de restar) amb 25 alumnes de primer (que es com si fossin d´EI perquè varen estar confinats i no varen fer classe presencial des del 13 de març), no fa falta que dugueu mascareta, perquè considerarem que sou com a unitat familiar/grup estable. No canvieu molt de classe perquè així evitam trobar-nos amb altes grups i evitam contagis!
Ido no senyor March
-A la meva família no som 26 membres!!!!!! I jo donc la tavarra als meus fills perquè segeuixin les normes a l´hora de relacionar-se amb terceres persones, cosa que no puc fer amb els meus alumnes de 5 i 6 anys i les seves famílies .
-No puc tenir 25 infants de 5 i 6 anys a una aula de 48 m2 tancats només sortint 30 minuts de pati o 2 sessions setmanals d´EF perquè s´apujaran per les parets.
-No me diguis: no fa falta que duguis mascareta , amb els teus 25 alumnes es considerarà que estas amb la teva família NOOOOOOO TENC MES PROBABILITAT DE CONTRAURE EL VIRUS AMB 25 INFANTS DE 5/6 ANYS QUE AMB ELS 4 MEMBRES AMB QUI FORM UNA UNITAT FAMILIAR!!!
BETZOL! Mai he insultat en cap dels meus comentaris, però es que això es de jutjat de guàrdia en la meva opinio!

Valoració:4menosmas
Per Com se´ls ocorr?, fa 12 mesos

A altres llocs l´amplien amb molts de mestres i aquí la reduirien?

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris