algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Mallorca s’ofereix com a seu per a propers esdeveniments de l’Organització Mundial del Turisme

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha mantengut una reunió amb el secretari general de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), Zurab Pololikashvili, i la secretària d’Estat de Turisme, Bel Oliver. També hi ha estat present el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra.

En aquesta conversa per videoconferència s’han revisat tots els projectes que Mallorca està tramitant actualment amb l’entitat de referència del turisme internacional, com ara l’entrada de la Fundació Mallorca Turisme, en representació de l’illa, com a membre associat de l’OMT.

Aprofitant la reunió, la presidenta ha ofert a l’OMT ser seu d’activitats o jornades que aquesta entitat vulgui desenvolupar en un futur, destacant el bon nivell d’infraestructures per a la celebració d’esdeveniments que té l’illa (és el conegut com a turisme MICE), una iniciativa que ha estat ben rebuda tant pel president de l'OMT com per la secretària d'Estat de Turisme, que han traslladat la seva disponibilitat per a col·laborar i realitzar altres accions a partir de l'octubre.

Per altra banda, les autoritats mallorquines han convidat Zurab Pololikashvili i Bel Oliver a les Jornades sobre Turisme Sostenible i Seguretat que Turisme de Mallorca organitza per a la propera tardor.

La presidenta Cladera ha explicat els avenços dels tràmits que es duen a terme per a obtenir el certificat de qualitat i excel·lència UNTWO.QUEST que atorga l’Organització Mundial del Turisme. Cladera ha declarat la importància que Mallorca sigui «la primera destinació turística europea que ho està tramitant, amb la qual cosa es demostra el nivell d’excel·lència en el qual treballa l’illa. Comptar amb aquesta certificació suposarà garantir el lideratge estratègic i una governança eficient a través de la qual se certifiquen aspectes fonamentals com la seguretat sanitària del destí».

Durant aquesta reunió telemàtica també s'han explicat les fites del Pla Estratègic de Turisme de Mallorca 2020-2023 per a la promoció del sector, un pla que el Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme, va presentar la passada setmana i que ha estat completament redefinit a causa de la crisi provocada per la Covid-19.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris