nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
12°

[VÍDEO] El Govern envia un vídeo de Miquel Montoro als alumnes de primària per ensenyar-los a fer planters de productes locals a casa

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha fet arribar un vídeo del youtuber mallorquí Miquel Montoro als alumnes de primària de les Balears. El vídeo s’ha dirigit a les escoles i a l’alumnat que ha participat o tenia previst participar aquest curs 2019-2020 en les activitats de promoció agroalimentària que desenvolupa l’equip tècnic dels Serveis de Millora Agrària i Pesquera de les Illes Balears (SEMILLA). Per mor de la Covid-19, els infants no tornaran a les aules el que resta d’aquest curs i «aquesta és una manera de donar continuïtat a les activitats que els alumnes feien habitualment per conèixer els productes i els productors de les Balears», ha explicat la directora general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, Paula Valero, encarregada de coordinar la promoció agroalimentària.

El vídeo duu per nom 'Miquel Montoro ensenya a plantar producte local a casa' i es pot visualitzar al perfil de YouTube del Govern. Té una durada de dotze minuts durant els quals Miquel Montoro ensenya a fer planters de productes locals, com la tomàtiga de ramellet i el pebre blanc, amb elements bàsics que trobam a casa i a l’abast dels infants. Es tracta d’una animada explicació de la unitat didàctica que normalment l’equip de promoció agroalimentària explica a les escoles sobre les varietats locals i que s’ha adaptat a la situació actual per tal de permetre als infants desenvolupar aquesta activitat a casa, protagonitzada per un dels personatges més influents a les xarxes socials a les Illes Balears.

«Volem engrescar els infants a fer una activitat que els permeti estar en contacte amb el producte local de les nostres illes i els faci passar una bona estona», ha explicat Valero. El vídeo, a la vegada, pretén mostrar on es troben habitualment les llavors de les fruites i hortalisses que consumim i vol fer reflexionar els infants sobre com creixen aquests productes, que compren habitualment als mercats i supermercats.

A la vegada, la Conselleria també ha enviat un altre vídeo als alumnes per a reflexionar al voltant de 'Per què triar producte local?'. El vídeo està disponible també al perfil de YouTube del Govern i mostra les visites i unitats didàctiques que fan els alumnes en les activitats de promoció agroalimentària de la Conselleria per tal de potenciar el producte local i el seu consum responsable.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja està clar!, fa 11 mesos

Molt pròpia d'aquest Govern, aquesta iniciativa.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris