algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

dBalears torna a batre el seu rècord de lectors

El mes d'abril de 2020 ha estat el mes que dBalears ha sumat més lectors de tota la seva història: 174.381 visites úniques mensuals, la qual cosa representa un 40% d'augment respecte a les visites rebudes el mes anterior.

El creixement consolida la tendència dels darrers 10 mesos i fa que dBalears sigui un dels diaris més influents de Mallorca i de les Illes Balears.

El creixement de dBalears es produeix en un context de creixement general, però la premsa en català consolida i avança posicions. Cal destacar que l'Ara Balears també està obtenint uns bons resultats i, de fet, el més d'abril va registrar una pujada de visites d'un 8,76 respecte del mes anterior.

Es pot dir que la premsa en català creix dia rere dia a Mallorca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per T, fa dervers d'un any

Com a proposta de millora,preg major presencia,major participació,50% al manco,de ses altres illes!

Valoració:1menosmas
Per T, fa dervers d'un any

Visca l dbalears,visca la terra!!

Valoració:2menosmas
Per sebastià, fa dervers d'un any

@ i tant el fals , a ergo o sigui, el mateix, a balearium o sigui, el mateix etc fins a sis pseudònims més... o no? t'els puc tornar a repetir com altres vegades i sense comptar els esporàdics que també has fet servir i que en sumen tres o quatre més.
Mira noi, aqui ningú més ha parlat de robar si no ets tú. Subconscient?

Valoració:3menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any

Mes ma a sa butxaca, i manco xerrar. Jo no he robat res a ningú; lo que has fet tú no heu sé.

Valoració:-5menosmas
Per No ho entenc, fa dervers d'un any

Si la finalitat d'aquest diari és promoure l'ús de la llengua catalana, què dimonis fan aquests que escriuen en Castella per aqui.?

Valoració:6menosmas
Per sebastià, fa dervers d'un any

@ ergo - Tot i el poc enteniment que demostres, et diré que jo SEMPRE he usat el meu nom sense pseudònim, que no ho trobo malament si no se'n abusa com fas tú. I no ho has desmentit MAI.
De les meves ajudes econòmiques no n'has de fer res però que sàpigues que en faig, precisament per lluitar contra els corruptes i espoliadors de mena, la teva estofa, als qui defenses tant. vaja.
Entenc doncs que per aquest motiu, estiguis familiaritzat amb la paraula sangonera, que s'escau be a tú i als del teu cercle, per corruptes i espoliadors.
I mentre facis servir tants de niks, jo et contestaré per tots ells i encara més veient el mal perdre que tens i que et molesta tant.

Valoració:5menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any

Tampoco está demostrado que tú no uses un seudónimo falso. Cuando te han hablado de pagar, no has dicho ni mú. Tú lo que quieres es seguir viviendo del bobilis bobilis (o vobis vobis), sin pagar y eso que eres el que manda media docena cada día. Una sangonera.

Valoració:-3menosmas
Per sebastià, fa dervers d'un any

@ ergo - La teva demagògia és directament proporcional a la teva falsetat. Tú mateix ets un multi-pseudònim

Valoració:5menosmas
Per pep bestard, fa dervers d'un any

sempre les bones noticies van acompanyades, si fa dever una setmana es publicaba la desaparicio del diari ESPAÑOL , "EL MUNDO"a les balears , ara aquesta millor noticia del increment de lectors per IB .
per molt anys.

Valoració:6menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any

Siempre he dicho que para ser opinador del Baleares, y de cualquier otro digital, se debería ser suscriptor del medio con identidad plenamente contrastada. De esta manera se conseguirán unos ingresos, tan necesarios ahora que la publicidad está bajando, al tiempo que se terminaría con tantos seudónimos falsos. Creo que hay que ponerlo en marcha.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris