algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
25°

[VÍDEO] El Consell llança una campanya audiovisual de «desescalada esportiva responsable»

El Consell de Mallorca, a través de l’àrea d’Esports, posa en marxa el programa «Desescalada esportiva, lliga't al retorn», publicacions audiovisuals relacionades amb el món de l’esport a les xarxes socials. Són vídeos de caire divulgatiu que ofereixen pautes i consells per fer esport al carrer amb el focus en una pràctica més segura i responsable. El Consell es troba aplicant el Pla de reactivació econòmica i social Mallorca Reacciona» i, per això, la Direcció Insular d'Esports, llança aquests vídeos per a la reactivació socioesportiva de la ciutadania mallorquina i oferir recomanacions bàsiques per tornar a una vida activa de manera saludable.

El programa vol acompanyar la ciutadania en el desenvolupament de la fase 1, en la qual s'autoritza fer passejades i esport en les franges indicades per edat, dins del municipi (en els de més de cinc mil habitants) i una hora al dia. Es tracta de reforçar l'exercici moderat amb alguns conceptes que millorin la seguretat i permetin completar l'activitat física.

Recomanacions preventives: pautes normatives establertes en el moment actual de desescalada.
Pautes de reforç: exercicis de condicionament físic i de càrdio, estiraments i activitats de reforç de passejades i esport moderat al carrer.
Recomanacions pràctiques: pràctiques adreçades a fer esport d'una manera més segura.

«Desescalada esportiva» tendrà una programació setmanal regular, que abasta població en edat escolar, famílies i persones adultes. Els vídeos es publicaran a les xarxes socials de Turisme i Esports i Esport Base Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris