algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

La UIB congelarà les taxes i facilitarà les condicions de matrícula a alumnes afectats per la Covid-19

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han acordat la congelació de les taxes universitàries per al curs 2020-2021 en els títols de grau i màster.

Segons ha explicat la Conselleria aquest dimecres en un comunicat, el *Govern i la UIB han fixat algunes mesures per a ajudar a pal·liar els efectes econòmics derivats de la pandèmia.

A més de la congelació de les taxes, es crearà una ajuda econòmica per a l'any acadèmic 2020-21, a la qual podran accedir els alumnes, i que serà del mateix import de les matrícules anul·lades aquest curs a causa de la pandèmia.

D'altra banda, als estudiants de doctorat que no hagin pogut presentar la seva tesi doctoral i es vegin obligats a tornar a matricular-se, la UIB els matricularà sense cap mena de cost, per un període equivalent a la durada de l'estat d'alarma.

En el cas de contractes postdoctorals, predoctorals i de tècnics de recerca, de convocatòries *CAIB, els quals finalitzin dins dels pròxims 12 mesos des de la declaració d'alarma, es prorrogaran d'ofici la seva durada per tres mesos

Segons han assenyalat, totes dues institucions consideren "imprescindible" la implicació del Ministeri d'Universitats amb una previsió pressupostària específica destinada a "mantenir l'equitat" i evitar que l'alumnat més vulnerable es vegi afectat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa dervers d'un any

Molt be. Però els "afectats" pel collonsdevirus, son els que ho pateixen ells mateixos o també si hi ha algun familiar directe, o per culpa de l'idem no poden anar a treballar, o han perdut la feina directament?
Masa escapatòries, no???
França suprimeix l'impost del patrimoni, herències i successions, perque ho considera injust i deixa Espanya com l'unic pais que encara el cobra. No ho tinc comfirmat però no estaria malament. El que sí que és veritat és que aquest virus sembla fet a mida dels poders econòmics.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris