algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 22°
26°

El Govern demana la desactivació de l’app de seguiment del coronavirus per «risc d'atac»

Tan sols cinc dies després de la posada en marxa de l'app Clinicovery, que permet autoavaluar-se i fer un seguiment dels símptomes del coronavirus, el Govern ha demanat la desactivació.

L'aplicació, dissenyada per professionals sanitaris d'Atenció Primària de les Illes en col·laboració amb l'equip desenvolupador de l'empresa Apploading, pretenia detectar els casos més ràpidament i evitar possibles desplaçaments a centres de salut i hospitals per a no saturar-los.

«Davant l'actual context de risc d'atac contra l'app de Covid-19 posada a disposició dels ciutadans de les Balears pel Servei de Salut en col·laboració amb Clinicovery el passat divendres 17 de març, la subdirecció de Tecnologies de la Informació de Servei de Salut ha recomanat la desactivació de l'aplicació. La Gerència d'Atenció Primària de Mallorca ha traslladat a Clinicovery la petició que l'app sigui desactivada», han explicat des del Govern.

A més, remarquen que tot i que no hi ha hagut cap filtració de dades durant aquests dies, el Servei de Salut vol «prioritzar la prevenció d'atacs i la protecció de dades».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris