nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Els Agents de Medi Ambient aixequen 30 actes per infraccions als espais naturals protegits

170259

El servei d’Agents de Medi Ambient (AMA) ha realitzat un total de 304 actuacions entre l’entrada en vigor de l’estat d’alarma i el passat diumenge 5 d’abril. Aquestes actuacions s’han fet tant d’ofici com també a instàncies de la central o de l’112.

Durant aquest període, els agents han dedicat bona part del seu temps a tasques relacionades amb les restriccions de mobilitat derivades de la declaració de l’estat d’alarma com ara el precintament de les finques públiques i àrees recreatives, incloses les zones d’estacionament.

En aquest sentit, destaquen també les tasques de vigilància, informació i advertiment a la ciutadania sobre les mesures de confinament imposades per l’estat d’alarma que, en qualcuna ocasió, han demanat la col·laboració de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

En total, els AMAS han aixecat 30 actes. Per a poder cobrir la totalitat de l’arxipèlag s’ha dividit cada illa en zones de vigilància: 20 a Mallorca, 6 a Menorca, 5 a Eivissa i 1 a Formentera.

Els Agents han complert, a més, amb les seves tasques habituals com ara el seguiment d’espècies com l’àguila peixatera, el voltor negre, el voltor lleonat, la milana i l’àguila coabarrada (aquestes dues darreres, en perill d’extinció). En aquest sentit, cal destacar que s’ha dividit Mallorca en zones de vigilància. A més, cal destacar la detecció i notificació d’abocaments il·legals i la participació en les tasques d’extinció i investigació en incendis, havent participat aquests dies en 2 incendis forestals i 2 d’agrícoles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris