lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 19°
19°

Del 'virus de Wuham' al 'virus pancatalanista', antologia de disbarats del diputat Jorge Campos

27-03-2020

El confinament no li prova gens bé al militant feixista i racista, Jorge Campos, que aprofita aquests dies per insultar i escampar les seves idees xenòfobes a través de les xarxes socials.

Una de les darreres piulades al seu compte oficial de Twitter del diputat de Vox al Parlament, ha despertat la indignació dels tuitaires i de les organitzacions antirracistes, en referir-se al coronavirus Covid-19 com a 'el virus de Wuham'.

Concretament, la piulada de Campos deia: «Serveixin aquestes línies com a homenatge als milers d'espanyols que estan morint pel virus de Wuham. La majoria pertanyents a la generació que va aixecar aquesta nació i a la qual li ho devem tot. La solitud amb la qual se'n van augmenta el nostre dolor. La mort no és el final.»

No és la primera piulada de signe xenòfob, en els darrers dies n'ha fet contra els catalans: «El virus pancatalanista està estès a Balears des de fa anys. En aquests durs moments és quan són més evidents els seus perniciosos efectes. Units superarem el coronavirus. Per a eradicar el pancavirus ens bastam nosaltres sols governant» i encara aquesta altra: «En ple estat d'alarma la prioritat del Consell de Mallorca és continuar subvencionant el català. Sol·licitam la retirada immediata de la subvenció i que es destini a ajudes econòmiques i socials. A Balears hem de lluitar contra el coronavirus i contra el virus pancatalanista».

En canvi, Jorge Campos es mostra de pell molt fina quan altres parlen de política: «La deslleialtat sempre ha definit als separatistes. MES per Mallorca és un clar exemple. No respecten ni una greu crisi com la que estam sofrint».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per marbosch, fa 2 mesos

A aquest espanyolarro recordar-li que la GRIP ESPANYOLA (Sí, sí, així la coneixen arreu del món) va matar 25 000 000 de persones. Esperem que el Covid-19 no en sumi ni una més.

Valoració:2menosmas
Per Això se tornara en contra seva, fa 2 mesos

No sap governar se a ell i preten governar la nostra comunitat autònoma.
I el moneot que tot lo dia molesta, pensant que no sabem qui és, l'aplaudeix com si hagués fet un ou de dos vermells.
Mentres hi ha gent que se juga la vida pels malalts de coronavirus o per dinar nos de menjar, proveir nos de medicines, entregar nos comandes i fer net els carrers, aquests personatges tòxics "van a per noltros" i intenten fer tot el mal possible.

Valoració:11menosmas
Per Mallorquin, fa 2 mesos

Gracias Jorge. A por ellos! Ahora y siempre!

Valoració:-12menosmas
Per ñ, fa 2 mesos

Però què fa est element per ací, a hores d´ara hauria d´estar submergit a sa vora des fernándes dias, en ple clavagueram espaÑol de madriz ? Potser és que no dona prou sa talla en es certificat escolar ?

Valoració:8menosmas
Per sebastià, fa 2 mesos

A veure si aquest cop surt la frase:

Per a eradicar el pancavirus ens bastam nosaltres sols governant» O sigui, tú el que vols és el govern absolut per fer el que et sembli. No ho hauria dit mai... Que Déu ens empari.

Valoració:6menosmas
Per Els espanyols no ho fan bé, fa 2 mesos

Una persona que disfruta matant a poc a poc un ser viu sense tenir-ne necessitat com fa Campos amb els toros, ja em direu de quina materia està fet!
Tan lluny com puguem!
Ell sí que és un coronavirus letal!

Valoració:8menosmas
Per Joan Miró Font, fa 2 mesos

Es pitjor virus és es de sa dominació i a aquest element n'hi sobra

Valoració:7menosmas
Per sebastià, fa 2 mesos

Perdoneu.- En el meu comentari anterior se m'ha escapat el dit d'enviar, abans d'hora.

Campos-"tela". El que s'ha d'escoltar quan qualsevol es pensa ser o tenir una importan cia que no l'hi correspòn. I per a més demostració, només faig resalt a la teva darrera frase:

Valoració:1menosmas
Per barrufet, fa 2 mesos

-Necesita un traspàs de médula aquest bergant.

Valoració:11menosmas
Per al Nicolau, fa 2 mesos

El pitjor d´aquest cas és que el defecte no el té pel confinament, aquest element ja el té d´abans de l´escola bressol.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris